En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Nasser el sonbaty
Gary strydom
Serge nubret
Frank zane
Franco coloumbu
Victor martinez

ronni gelmiş ve gelebilecek bb zirvesidir.

dahasını adem oğlunun gormesi sanırım imkansız.

arnold dıyenlerı kınıyorum.

bir türk düşmanına sempati duyan bizden değildir.

fatihiskender

Bence sporun, düzeyli ve hoş bir sohbet havasında tartışıldığı, iyinin ve doğrunun en güzel biçimde açıklanmaya çalışıldığı bir internet sitesinde, bu tür bir tutumla olaya yaklaşman hiç hoş değil..

Kaldı ki bu cümleyi sarf etmen için çok ( ama çok ) haklı gerekçelerin olması gerekir..

Bırakta, öncelikli amacı vücut geliştirme sporunu öğrenmek, bu sporda emeği geçen kişileri tanımak olan üyelerimiz, bilmeleri gereken ve doğru olan bilgileri öğrensinler..

İddaa ettiğin konuda gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan, senden ricam bunu bu başlıkta değil farklı bir başlık altında sunmandır.. Tabi görüşünü savunurken, senden farklı düşünen insanlar olabileceğini tahmin ederek bir açıklama yapmalısın..

En önemlisi de böylesi bir konuda aksini iddaa eden insanlara 'vatan haini' damgasını vurmamalısın..

Dorian Yates benim de favorim bence gelmiş geçmiş en iyi sırt Dorian'da

Tabiki Jean Claude Vandamme.ondaki vücut estetiği ve hacim; hangi kasını derseniz diyin,gerek bacak,gerek kol,gerek karın,gerek kalça,omuz,göğüs, hangi vücutçu onun kilosunda ve hem de define olarak onun kadar estetik ve hacimli bir vücuda sahip?? benim vandamme'ın gençlik halinde gördüğüm tek eksiklik( o da kilolu olduğu filmlerinde hariç,kilosundan dolayı o açığını kapıyo) üst göğüsleri biraz daha hacimli olsa daha iyi olurdu

listede olmayan isimler ama bunlar gördüğüm ve azmine hayran olduğum insanlardır...ercan demir,hakan gümüş ve can dostum hocam serkan aktaş...yabancılardan ise izmirde tanışıp sempatikliğine ve sağlıklı yüzüne ki biz hepimiz yanında hastalıklı gibi duruyorduk..hayran olduğum bb ci jean pierre fux oldu...arnold zaten efsane saymaya gerek bile yok

Back
Yukarı