Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba Arkadaşlar bi salona 4-5 aydır kayıtlıyım ama topu topu 10-15 defa gitmişimdir 27 temmuzda bi diyete başladım 108 kg dan 98 e kadr düşebildim bugüne kadr yağ oranım %29 çıkıordu şimdi %24.7 lerde boyum 1.89m 2 gündür salona tekrar gitmeye başladım 15 dk koşu ağırlık sonra 50 tane mekik çekip 1 - 1.5 saatte çıkıorum spor çıkışı protein tozu yerine 1 kutu dardanel ton lightlardan yiyorum amacım yağ oranını %20 lerin altına çekip kilomu 90 da sabitlemek ve vgye başlamak. Soru1: bu kilo ve yağ oranıyla protein tozu kullanmak mantıklı mı ? Soru2:Yağ yakıcı olarak L-carnitine ideal midir ? Soru3:bu kilo ve yağ oranına en ideal program nedir ?
tozu içtikten sonra en azından 1 saat birşey yeme proteini yedirsin kaslara daha sonra ye balıgı.
Gerekli proteini almassan kas kaybı yasarsın onun icin protein miktarına dikkat et ve bence l-carnitine kullanıcagına günde 2-3 tane yeşik çay iç daha iyi. Lipo6x black , cuts gibi termojenik yağ yakıcıları tercih edebilirsin güzel bi sonuc almak istiyosan
Hacim yapcam diyosan normal program ile calıs yok ben bi an önce kilo vericem sıkılascam diyosan definasyon şeklinde calis ve cardio yu ihmal etme.
kilo olarak 97 ye düştüm ve yağ oranım 23.4 kg çıkıor l-carnitine kullanmayı kestim ama protein tozuda kullanmıorm peki definasyon şeklinde çalışma nasıl oluor ? ve termojenik yağ yakıcıları hiç kullanmadım nasıl zararlı mı ?