Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 yasındayım 3 aydır bu sporu yapıorm 1 aydır amino asit kulanıorm fakat yeterli sonuc alamıyorum tecrübeli abilerimizden yada yada şuan kendi imkanları ile kombine hazırlamıs ve faydasını görmüş arkadaşlardan yardım bekliorm boyun 1.85 kilom 73weightlifter
20 yasındayım 3 aydır bu sporu yapıorm 1 aydır amino asit kulanıorm fakat yeterli sonuc alamıyorum tecrübeli abilerimizden yada yada şuan kendi imkanları ile kombine hazırlamıs ve faydasını görmüş arkadaşlardan yardım bekliorm boyun 1.85 kilom 73weightlifter
hocam 3 yıldır kısa mesefa koşuyorum vucudum zaten 3 gen yanlız daha bi belirgin hale getirmek ugraşıorm o yüzden amino asit tercih ettim ve spora alışkın bi metobolizmam oldugu için kombinenin erken oldugunu düşünmüyorum yinede siz öle diyosanız öledir
hocam 3 yıldır kısa mesefa koşuyorum vucudum zaten 3 gen yanlız daha bi belirgin hale getirmek ugraşıorm o yüzden amino asit tercih ettim ve spora alışkın bi metobolizmam oldugu için kombinenin erken oldugunu düşünmüyorum yinede siz öle diyosanız öledir
Bunlari en basta yazsaydin ona gore bir cevap vermeye calisirdim Maksat kas kutlesi arttirmak madem o zaman whey+kreatin aa zaten mevcutsa onlari da kullanabilirsiniz bunalara ek olarak butceniz el veriyorsa tabi glutamin ve bcaa ekleyebilirsiniz