• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Endomorflarda Kanat Çıkmıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fruion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fruion

Üye
Endomorflarda o büyük kanatlar dahamı zor çıkıyor arkadaşlar yada o kadar büyük çıkmıyor mu?
Mesela bu adamda niye hiç kanat yok bu kadar iyi bi vucutta ve benim bildiğim bu adam kendi vucut ağırlığıyla çalışıyo genelde. Resim gözükmüyor bende sizdede gözükmüyorsa adamın adı Kerem Bursin miş.

Kerem-Bursin-Kasl%C4%B1-V%C3%BCcudu-Adonisleri.jpg

Son düzenleme:
2016 yılı gerçekten sayenizde çok eğlenceli geçiyor.
34774655.jpg

Beyler farkındaysanız çıkmıyor demedim çıkmıyor mu dedim yani sonunda soru işareti var. Sadece soru sordum bu kadar komik ve saçma olan şeyi söyleyin de bende gülüp,eğleneyim.
Sadece örnek olarak bi resim gösterdim bu adamda neden kanat hiç yok anlamında.

Beyler farkındaysanız çıkmıyor demedim çıkmıyor mu dedim yani sonunda soru işareti var. Sadece soru sordum bu kadar komik ve saçma olan şeyi söyleyin de bende gülüp,eğleneyim.
Sadece örnek olarak bi resim gösterdim bu adamda neden kanat hiç yok anlamında.
Kanat çalışmamıştır? Ya da çalışsa bile çıkmıyor olabilir bunun endo, ekto , mezo vs alakası yok kişiden kişiye değişir. Benimde göğüsüm hiç gelişmez arkadaşımında kolları hiç gelişmiyor, genetik.

Back
Yukarı