Enerjim çabuk bitiyor

Başlıktada belirttiğim gibi herhangi bir fiziksel aktivitede enerjim çabucak tükeniyor. Boy 180 küsür kilo 65 küsür. Örneğin haftada 3 gün full body idman yapıyorum, antremanın 30-35 dakkasından sonra enerjim tükenmiş oluyor bu yüzden kol çalışmaya enerjim kalmıyor. Başka bir örnek, fazla yüzemiyorum. Yüzmeyi bildiğim halde enerjim çabucak tükendiği için kıyıya çıkmadan boğulma derecesine geliyorum. Çok uzun mesafeler koşamıyorum. Bunun onlarca örneği var. Ne oluyor derseniz, halsizleşiyorum midem bulanıyor, ölçmedim ama kan şekerim ve tansiyonum düşüyor. Sağlık açısından hiçbir problem yok. Kan,idrar her şeye baktırdık. Kronik bir rahatsızlığımda yok çok şükür. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, basit şeker pek tüketmiyorum. Sorun nerde çözemedim benim gibi olan veya tavsiye vermek isteyen varmı ?

tavsiyem günlük multivitamin kullan ve antreman saatini değiştir,yani sabah antreman yapıyorsan akşama çevir öğle yapıyorsan sabaha al,3 saat diliminide dene,her insan her saat ayni enejikliği sağlayamaz.performansın azaldığı saatler vardır senin için en uygun dilimi bulmaya çalış

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Konu Dışı

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

K A R D İ Y O kardeşim kardiyo. Enerjinin çabuk bitmesinin sebebi %80 ihtimalle kardiyo yapmaman %20 ihtimalle vücutta bazı mikrolar eksik olabilir ilk olarak kardiyo ile kondisyonunu artırmaya çalış. Hala aynı sorun devam ederse bir kan testi yaptır.

ciğerlerine de baktırmayı ihmal etme. Bir akciğer röntgeni çektir istersen. Ya da belki de sende astım vardır. O da zorluyor olabilir.

astım küçükken vardı 6 yaşında falan tamamen geçti diye biliyorum. Kardiyoyuda fazladan kalori yakmamak için yapmıyodum esasında. Çünkü son zamanlarda iştahım öyle kesildiki 1500 kalori bile almıyorumdur

Bende de bir günüm diğerini tutmuyor. Bazen 10 tekrar barfike çekebiliyorken, bazen bir tane çekecek enerjim olmuyor. Herhangi bir besin eksikliği yok fakat sorunu çözemedim bende.

Back
Yukarı