Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Merhaba Storoidler bölümüne yazamıyorum nedenini bilmiyorum o yüzden buraya yazdım enjeksiyonu kendi kendimize yapabilirmiyiz nelere dikkat etmemiz lazım ankarada bildiğniz yapacak bi yer varmı son olarak acil servisde yaparlarmı ?
Hemşireler iğne yapıyor.Bizim arka sokakta benim arkadaşımın annesi emekli hemşire iğne yapılır yazmış , öyle denk gelirsen yaptırabilirsin.Veya aile hekimlerine gidip , ordaki hemşirelere belki yaparlar.Kalçana kendin yapamazsın kolay.Bence kesinlikle birini bul öyle yaptır kendin biraz fazla kayar yanlış yere vurursan sıkıntı çıkabilir.Benim okuduğum kadarıyla kalçadaki kas içine enjekte yapılıyor , o tespit ediliyor.
Arkadaşlar Merhaba Storoidler bölümüne yazamıyorum nedenini bilmiyorum o yüzden buraya yazdım enjeksiyonu kendi kendimize yapabilirmiyiz nelere dikkat etmemiz lazım ankarada bildiğniz yapacak bi yer varmı son olarak acil servisde yaparlarmı ?
iğnenin tam olarak nasıl yapıldığını bile bilmeden böyle işlere kalkışmanız her halükarda ilerde sizin hayrınıza olmayacak sonuçlar doğuracaktır
iğne olayını tam olarak bilsen zaten yaptırmazsın sen bunu ömür boyumu yaptıracaksın ? çünkü buna başladınmı bırakma gibi bir şansın yok
bırakırsan güç ve kas kütlen hızlı şekilde azalacağı için bu psikolojik bunalımla başa çıkamazsın ve sporu bırakırsın
öldürücü yan etkilerini yazmıyorum bile