• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ERBERK , yaş 20 , boy 1.80 , kilo 75 , 4 senedir bu sporu yapıyorum son 1 senedir yarı proff.

BOBES GYM'de çalışan birine denk gelmek sevindirici ya:) (Bu sene tekrar yazılacağım)
Ben eleştirel bi yorum yapacak seviyede biri değilim tek yorumum hayalimdeki vücut şekli,iyi çalışmalar.Çok iyi gözüküyor.

Ama gelişimin guzel . 4 seneye göre parçalamaktan cok güç antremanları ve bulk gırmelısın bu saatten sonra. Önerım bu ha benı soruyorsan ben 2 yılda senden daha cok ılerıye gıttım. Ama sen yenı yenı farkında olarak basladım demıssın. Devam böle . Bıraz bulk gir 12-10-8 tekrar agırlaştır setlerı bence 4-5 ayda arayı kapatır ssaglıklı bır vucuda erısebılırsın kardesım. Vucudun hacımsız geldı bana sadece oda duzelır bulka gırıp yaza tekrardan zayıflarsan. Başarılar sımdıden

Arkadaş herhalde yarı prof görmemiş hayatında... Dostm yanlış anlamada yarı prof. insanların cebine sığarsın :) Ha bu arada 4 yıl çalışma için 3 milat geridesin... :)

Göğüs geride ne demek ilk defa duyuyorum. Kafa böyük biraz evet :D peki bu eleştirileri yapıyorsunda senin profil fotona koyacak resmin bile yok herhalde. Fotonu yollada sonra eleştir.
Buraya resim koyuyorsaniz elestirilere acik olmak zorundasiniz...kimse sizi pohpohlamak zorunda degil...saygilar..

Ben ortada 4 yıllık bir vücut göremiyorum.Bu işe yeni başlayan ektomorf vücuda sahip bir insan yeterli ve düzenli bir beslenme ile ayrıyeten sıvı aminoasit kullanmasındada sakınca yoktur.1 sene süre zarfında senin vücudundan daha iyi bir vücuda sahip olabilir

başarılar bence 4 yıllık için bu gelişme bana az geldi , kendime baktığım zaman henüz 8 aydır fitness yapıyorum 2 yılım dolduğunda çok daha hacimli ve daha iyi olurum, kendimi övmüyorum yanlış anlama yani 4 yıl fazla bir zaman 2 yıldan daha az bir sürede senin vucuduna ulaşan çok sayıda insan var

ERBERK bence vücudun gayet iyi yorumlar biraz sert ve motivasyon düşürücü olsada yorumlara verdiğin cevaplar gerçekten çok tatsız ve anlayissiz olmus biraz hacimlenmende bende fayda görüyorum başarılar dilerim

4 yıl demek aralıksız 4 yıl calısmak değil herhalde 180 boya 75 kilo 5 kilo eksiğini göz önünde bulundurursak hafif parçalı bu bulk vücudun iyi bence senin yerine olsam 85 i görüp direk parçalarım hatta bu vücutta parçala beni diyor adeta tek eksik bu yani.

Tebrikler harika bir vücut :) nerde guzel bir vücut yapan olsa yorumlarda tartışma cikior :) emege saygı :)
Nurella gibisiniz :D

Back
Yukarı