Erdek, Akçay, Altınoluk, Ayvalık ?

Merhaba,
Ailemle tatile gideceğim.
Akçay, erdek, altınoluk, ayvalık buraların hangisi daha iyi ?
Lütfen yardım edin çok az zamanımız kaldı kafamız karıştı. :/

Erdeğe sakın gitmeyin,ocaklarda yazlığımız var ve 2 gün önce ordaydım,deniz aşırı derecede pis ve 2 gündür yağışlı,tatilini zehir etmek istemiyorsanız öbür seçeneklere yönelin :)

erdeginde temiz yerleride vardir elbet bandirmaliyim erdege gelirsen hayvanat bahcesi var die duymustum oralari gez meydaninda gez dolas ve zamaniniz olursa bandirmayada ugrayin isterseniz :)

Erdeğe sakın gitmeyin,ocaklarda yazlığımız var ve 2 gün önce ordaydım,deniz aşırı derecede pis ve 2 gündür yağışlı,tatilini zehir etmek istemiyorsanız öbür seçeneklere yönelin :)
Çok teşekkür ederim. Sanırım Akçaya gideceğiz.
Çok büyük bir iyilik yaptınız. Sağolun[DOUBLEPOST=1407495404][/DOUBLEPOST]
akcay, ayvalik buralar güzel yerler
erdegi tavsiye etmem
Sanırım Akçay olacak. Sağolun.[DOUBLEPOST=1407495452][/DOUBLEPOST]
erdeginde temiz yerleride vardir elbet bandirmaliyim erdege gelirsen hayvanat bahcesi var die duymustum oralari gez meydaninda gez dolas ve zamaniniz olursa bandirmayada ugrayin isterseniz :)
Verdiğiniz bilgiler için sağolun ama tavsiye edilmiyormuş araştırdığım kadarıyla :/

Çok teşekkür ederim. Sanırım Akçaya gideceğiz.
Çok büyük bir iyilik yaptınız. Sağolun[DOUBLEPOST=1407495404][/DOUBLEPOST]
Sanırım Akçay olacak. Sağolun.[DOUBLEPOST=1407495452][/DOUBLEPOST]
Verdiğiniz bilgiler için sağolun ama tavsiye edilmiyormuş araştırdığım kadarıyla :/
sen bilirsin ama bence guzel bi yer

Avyalık zaten tatil köyü orasını öneririm. Ayrıca yarın Ayvalık'ta Amfi Tiyatroda Muay Thai gala gecesi var ve bende dövüşeceğim izlemeye beklerim :D

Back
Yukarı