fatihbey.0100
Üye
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben 15 yaşında, kendi başına evde vücut geliştirme, kendi başına kick boks (mindere yumruk tekme atma yumruktan kaçma gibi ve gölge boksu) vs yapan bir ergen bireyim. Karın bölgemde biraz yağlanma var (göbeklenme). Öyle çok azcık da değil aman aman da değil az seviyenin bir üstü diyelim. İşte sonuç olarak bazı bölgelerimde az da olsa yağlanmalar var ve vücudumun kasları, damarlarım falan çok belli olmuyor. Ben bu yağlari eritip karın kası yapmak, karın kasımı ortaya çıkarmak kısaca kaslarımın belli olmasını istiyorum. Bunun içinde diyet yapmak istiyorum. Okul açılana kadar 17 Eylül 2018'e kadar yani az da olsa kilo vermek istiyorum. Belki daha sonra kış aylarında bulk yaparım ama şimdi önemli olan kas kaybı yaşamadan kilo vermek.
VE ARKADAŞLAR GELİŞME ÇAĞINDAYIM BOYUMUN UZAMASINI DURDURMADAN, KAS KAYBI YAŞAMADAN, SAĞLIĞIMI OLUMSUZ ETKİLEMEDEN YAĞLARDAN KURTULMAK İSTİYORUM. DİYET LİSTESİNDE HATA VARSA DÜZELTİR MİSİNİZ?
NOT: DİYET LİSTESİNİ HENÜZ UYGULAMIYORUM. GERÇI DAHA TAM BİLE DEĞİL.
Diyet listesi;
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su içmek.
Kahvaltı =
- 2 haşlanmış yumurta (tüm) belki yetmezse 3 yapabilirim
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 bardak süt
- 1 - 2 dilim kepek ekmeği
Öğle yemeği =
- NASIL OLMALI SİZ KARAR VERİN.
Akşam yemeği =
- Yarım beyaz ekmek
- Et
- SİZ KARAR VERİN DAHA NE EKLENECEK.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
.
NOT: BOY 176-177, kg 67-69.
VE ARKADAŞLAR GELİŞME ÇAĞINDAYIM BOYUMUN UZAMASINI DURDURMADAN, KAS KAYBI YAŞAMADAN, SAĞLIĞIMI OLUMSUZ ETKİLEMEDEN YAĞLARDAN KURTULMAK İSTİYORUM. DİYET LİSTESİNDE HATA VARSA DÜZELTİR MİSİNİZ?
NOT: DİYET LİSTESİNİ HENÜZ UYGULAMIYORUM. GERÇI DAHA TAM BİLE DEĞİL.

Diyet listesi;
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su içmek.
Kahvaltı =
- 2 haşlanmış yumurta (tüm) belki yetmezse 3 yapabilirim
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 bardak süt
- 1 - 2 dilim kepek ekmeği
Öğle yemeği =
- NASIL OLMALI SİZ KARAR VERİN.
Akşam yemeği =
- Yarım beyaz ekmek
- Et