Ergenlerde yağ yakımı, kaslanma ve damarların gözükmesi

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim kurban bayramınız mübarek olsun Allah nice güzel hayırlı bayramlar nasip etsin. Neyse konuya gelelim. Ben ergenim yaşım henüz 15 daha 15'in başlarındayım. Bulunduğum bölgede bir salon yok ve bende bu durumda evde çalışıyorum. Biraz göbeğim var eritmek istiyorum ve bileğimdeki, kolumdaki damarların belli olmasını istiyorum böyle yağ oranı az olanlarda olur ya hani işte öyle olmak istiyorum ama diyet yapamam sadece az yiyebilirim diyet yapamamın nedeni, gelişme çağındayım zararlı olabilir biraz da zor tabii aç kalıcan :). İşte böyle 6 kg x 2 dumbell ile ve vücut ağırlığıyla egzersizler yapıyorum evde kendi başıma kick boks yapıyorum yumruk atma tekme atma falan işte sonra ip atlıyorum bazı zamanlarda kesin bazı zamanlarda yorgun olursam belki, bunlar yaptıklarımın bir kısmı. Bu kadar :). Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Tekrardan hayırlı bayramlar.

Hadi göbeği erittin.Bileğindeki kolundaki damarlar genetik açından daha derindeyse onları nasıl çıkarıcan be kardeşim:).Az yiyim diyet yapıyım falan boşver Annenin yaptığı yemekleri güzelce ye sporunu da yap vucudun sıkılaşır,çeviklik,güç kazanırsın.Senin yaşlarındayken ben gölge boksu yapardım:) sen de dene istersen iyi yağ yaktırır.

Hadi göbeği erittin.Bileğindeki kolundaki damarlar genetik açından daha derindeyse onları nasıl çıkarıcan be kardeşim:).Az yiyim diyet yapıyım falan boşver Annenin yaptığı yemekleri güzelce ye sporunu da yap vucudun sıkılaşır,çeviklik,güç kazanırsın.Senin yaşlarındayken ben gölge boksu yapardım:) sen de dene istersen iyi yağ yaktırır.

Bileğimdeki damarlar belli oluyor zaten ama az çok belli oluyor. Bu arada yemekleri yiyorum aynen ama ne çok doyayım ne de aç kalayım, bu şekilde beslenirsem sıkıntı olur mu? Şu göbeği bir eritsem karın kaslarım belli olsa keşke ama İnşallah onuda yapacağım. Yanıtın için ve bilgilerin için teşekkürler.

Back
Yukarı