Ergenlik Jinekomastisi

arkadaşlar benim meme uçları mor oluyor bazen duştan çıkınca yada üşüyünce güzel duruyor forumda araştırdım jinekomastiymiş.biraz daha araştırdım ergenlik jinekomastisi diye birşey varmış.benimki 1-1,5 yıldır hep aynı mememin altında büyük bir beze var bu da benim gögüsleri büyük gösteriyor rahatsız oluyorum.sizce ne zaman geçer?

Geçme olayı varmış ergenliktekinde sanırım. Bende çok ufak bi yağ bezesi var dışardan belli olmuyor ama ben rahatsız oluyorum tabi. Bende kilo aldıktan sonra çıktı ortaya.

Hazır araştırmışken yazayım;
Ergenlikteki erkeklerde %35-65 arasında görülen meme büyümelerinin %90'ı normale döner. Genellikle yağ birikiminden ziyade meme bezi büyümesi vardır. Ergenlikten sonraki dönemdeki erkeklerin %35'inde görülen meme büyümeleri genellikle kendiliğinden düzelmez. Meme bezinde büyümeden ziyade yağ kitlesinde artış vardır.
Özetle :
Ergenlikteki erkeklerde görülen meme büyümelerinin %90'ı kendiliğinden normale döner.
Ergenlikten sonraki dönemde görülen meme büyümeleri genellikle kendiliğinden düzelmez.
http://www.doktorsitesi.com/yazi/er...ekomasti):-nedenler-ve-tedavi-yontemleri/1327

Hazır araştırmışken yazayım;
Ergenlikteki erkeklerde %35-65 arasında görülen meme büyümelerinin %90'ı normale döner. Genellikle yağ birikiminden ziyade meme bezi büyümesi vardır. Ergenlikten sonraki dönemdeki erkeklerin %35'inde görülen meme büyümeleri genellikle kendiliğinden düzelmez. Meme bezinde büyümeden ziyade yağ kitlesinde artış vardır.
Özetle :
Ergenlikteki erkeklerde görülen meme büyümelerinin %90'ı kendiliğinden normale döner.
Ergenlikten sonraki dönemde görülen meme büyümeleri genellikle kendiliğinden düzelmez.
http://www.doktorsitesi.com/yazi/er...ekomasti):-nedenler-ve-tedavi-yontemleri/1327

teşekkürler inşallah ikimizinkide geçer

Aynı sorun bende de var plastik cerrah gittim yaşın daha ufak dedi (yaş 17) 20 yaşlara doğru geçebilirmiş.

inşallah geçer eskiden onu yağ sanıyordum sürekli gögüse önem verdim gögüsler kaslandı bayağı sıkınca taş gibi ama jinekonun olduğu bölge tüm esnetiği bozuyor o gitse gögüsler çok sağlam duracak inşallah yakın zamanda gider

Peki ergenlik ne zamana kadar sürer. Bende de aynı sorun var 17 yaşındayım hala ergen mi sayılırım :)

Peki ergenlik ne zamana kadar sürer. Bende de aynı sorun var 17 yaşındayım hala ergen mi sayılırım :)

21 yaşına kadar ergen sayılırsın :) 21 yaşından sonra geçmesse ameliyat olmalısın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:13 ----------

Ekmekteki soya neden oluyor buna heldicin konusu var bu konuda okuyun.

link verebilirmisin?

Back
Yukarı