rockybalboa7
Üye
olayı estetik açıdan ele alırsak kaslı vücuda gögüs kılı iyi durmaz bence
1-vücutcu erkek
2-göğüs kıllı erkek
bence her 2side çekici ama vucudu sağlamsa (özellikle üst göğüs dolgunsa) kılsız olsun..hem kas bide üstüne kıl olursa abartı olur..
ama vucut çalışmamış ve çelimsizlik abidesiyse kıllı olması göze hoş gelir..
ama böle imanına kadarda kıl olmasın tabe,yani göğüs kılları gömlek giydiğinde en üstteki düğmeden dışarı çıkmak için ayaklanmasın ve omuzdaki kıllarla bütünleşmeye çalışmasın..öööfff ne o öle süeter giymiş gibi![]()
![]()
çok iyiydi beBugünkü Hürriyet'ten Emrah röportajı:
![]()
Ben şahsen arada kaldım, Hürriyet'in attığı başlığa mı gülsem(gazete "Kazıttım böyle mutluyum" yazıyordu), yoksa Emrah'ın R&B söylediğine mi?
Ben şahsen arada kaldım, Hürriyet'in attığı başlığa mı gülsem(gazete "Kazıttım böyle mutluyum" yazıyordu), yoksa Emrah'ın R&B söylediğine mi?
konu gogusse muhakkak olmalı arkadaslar... tabı kıl var kılcık var... yanı her kıl guzel durmaz... ama soyle soylıyebılırım ancak... sac makınasıyla aldıktan 15 gun sonra en ıyı durup en cok ragbet gordugu halı alır kıl...muhakkak olmalı... kadınlar kılsız erkegı begenmez... bu dedıgım % 98 ıcın boyledır...
Ben sarışınım ama gögüs kıllarım siyahBu kıl olayı bence kişinin rengiyle de alakalı.Mesela sarışın,beyaz tenli bi insanla esmer bi insanın görünümü bir olmaz.Esmerde daha az kıl olsa bile sarışından daha kıllı durur ve estetiği bozar.Sarışınlar bu konuda şanslı bence.
Sana veya ergen kızların libidosuna göre kıllarımızı ayarlasak tüyü yolunmuş tavuk gibi gezerdik delikanlı !
Sana bir yaratılış gerçeğini öğreteyim; Cinsel organlar haricinde kadınla erkek arasındaki görünüşteki tek fark o istemediğin KIL'dır, yüzümdeki sakaldır, göğsümdeki kıldır, bacağımdaki kıldır. Bazı arakdaşların zannettikleri gibi erkeğin erkekliğini KAS BELLİ ETMEZ zira erkekler sadece kadınlardan daha kaslıdır ve kaslanmaya musaittir (+%30) inan bana senin 4 mislin kaslı kadınlar var dünyada. O zaman onlar senden daha erkek öyle mi???
Bir erkek olarak kas sergileyecek bir pro değilsem kafamı keser kılımı kesmezdim
Allah tüysüz arkadaşlara da, yaz-kış süveterli arakdaşlara da yardım etsin.
Bu arada kaslı vücuda kıl yakışmaz diyenleri anlamıyorum. Balon gibi vücuda tabi yakışmaz ama biçimli ve sert çizgilerle oluşmuş sıkı bir vücuda biraz kıl seksilik katar. Bu böyledir. 3-5 gerzek kadın sokakta bize aksini söyledi diye değişmez.
1 numara makina ile almak iyidir bacaklarda olduğu için biraz garip duruyo azbişi olması iyi bu seferde batma sorunu oluyo .almak bişi değilde kılları tüye döndürebilecek ilaç yada ot mot bişi yokmu?