Erkeğin Goğus kılları olmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scorpi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıllı Goğus mu Kılsız Mı

• Total voters
    1.048
adamda göğüs kılı varsa vardır yoksa yoktur.olan ya epilasyon yapar ,olmayana adamın yapacağı bişey yokı maalesef.bende de var:)

bırakın kılı tüyü sert idman yapın:)

Adaleli göğüste biraz olsun kıl dahi olmamalı çünkü kıllar, sert ve erkeksi gösteren adale hatlarının net görünmesini engelliyor.

Dışarıdan bakıldığında o bölgedeki kasların önüne geçicek kadar yoğunsa kesinlikle alınmalı derim. Hatta çoğunluk kaslı bölgede hafif olmasını hoş da bulur. Ama bana sorarsanız bence tamamen alınması en iyisi.

Bu başlığı okurken bodybuilding.com'da dün okuduğum bir başlıkta amerika'da yaşayan iki Türk'ün mesajları aklıma geldi. Türkiye ziyaretlerinde gördükleri Türkler'in metroseksüelleşme telaşından şaşkınlıkla ve biraz da alaycı biçimde bahsediyorlardı. Dikkat edin Amerika'da yani metroseksüelliğin anavatanında yaşayan Türk arkadaşlar bunlar. Ben bu kıllı olmaktan, kara çalı kaşlı olmaktan vs. utanma, saç bakım ürünlerine tonlarca para yatırma hadisesini biraz sonradan görmüşlüğümüze ve batı taklitçiliğinde kraldan çok kralcı olmamıza bağlıyorum. Herhalde 80 ve sonrası doğumlu olup bu metroseksüellik saçmalığına bulaşmayan yurt genci kalmadı.

Son düzenleme:
Bence eğer gerçekten çok emek verilip çok define bir vucut yapılmışsa kılların alınmasından yanayım çünkü bu hatlarınızı göstermenizi engeller ve o kadar sene çalışıp define olup hatları göremiceksem kıllardan kurtulurum daha iyi. Mesela yüzünüzü güzelleştirmek için yıllarca uğraşıyosunuz hayatınızı ona göre ayarlıyosunuz fakat saçlarınız o kadar uzunki yüzünüzü kapatıyo ve güzelliği gözükmüyo. Bence kestirip verdiğiniz emeği bütün hatlarıyla görmek doğru bi seçim olur. Tabiki bu benim görüşüm. Saygılar.

jess molho demek istemememiştir herhalde adamın estetik bir vücudu var ve hiç kıl yok mehmet ali erbilin bir programı vardı ismini hatırlayamadım orda çok kıllı bir adam vardı hatta canlı yayında adamın vucudundaki kırları makineyle almışlardı herhalde o kişiyi demek istemiştir ayıboğan

1-vücutcu erkek
2-göğüs kıllı erkek

bence her 2side çekici ama vucudu sağlamsa (özellikle üst göğüs dolgunsa :D ) kılsız olsun..hem kas bide üstüne kıl olursa abartı olur..

ama vucut çalışmamış ve çelimsizlik abidesiyse kıllı olması göze hoş gelir..
ama böle imanına kadarda kıl olmasın tabe,yani göğüs kılları gömlek giydiğinde en üstteki düğmeden dışarı çıkmak için ayaklanmasın ve omuzdaki kıllarla bütünleşmeye çalışmasın..öööfff ne o öle süeter giymiş gibi :D :D

Konuyu okurken kahkahalara boğulmama sebep olan kırmızıyla belirttiğim metin , kopardı beni tüm dikkatim dağıldı. Arkadaş yazalı baya olmuş ama espri hala tazeliğini koruyor:D:D
Bence kirlisi makbuldur :)

ya kıllara savaş açarsanız zararlı çıkarsınız bence makıneyle aldınız sora ne olcak güneşlenmeye gıttınız dik dik çıkmaya başladığında gorursunuz yada siyah noktaları belli olunca xD .
gaddarkemal demiş diyeceğini erkekle kadını ayıran bir kıl 2 de güç dür güçün içinde ( ses kalınlıgı - boy- normal ağırlık taşıma olarak güç ) de giriyor bunlar ayırır erkekle kadını erkek dediğin kıllı olur ama öyle her tarafı kas olan bir erkeğe tabiki yakışmaz ama normal derecede bodycilere yakışır az bişey kıl da öyle ısrtta falan çıkarsa tabi aldırmak lazım kro derler oda parası olup lazer yaptıranlar yapabilir diğer türlü nerye kadar kescen o kılları xD hele hele jilet vuranlar pff :D sakal gibi çıkar orda şahsen ben 18 yaşındayım kılsız olmama rağmen hafif karnımda belli olmayacak şekilde kıl vardı mal lık edip biraz kesmiştim karın derken baya aşşada pantolon düşük bel oldugu için yine belli olmayacak kadar aşşada o kestiğim yukarı kadar orman gibi oldu .yani kıllarla uraşılmaz . kızlar konusuna gelınce her kızın beğencek tipi vucudu olan erkekler vardır ama gerçekden %70 i hafif göğüs kılı olanlara bayılıo xD

Bugünkü Hürriyet'ten Emrah röportajı:

5966832.jpg

Ben şahsen arada kaldım, Hürriyet'in attığı başlığa mı gülsem(gazete "Kazıttım böyle mutluyum" yazıyordu), yoksa Emrah'ın R&B söylediğine mi?
çok iyiydi be :D

Ben şahsen arada kaldım, Hürriyet'in attığı başlığa mı gülsem(gazete "Kazıttım böyle mutluyum" yazıyordu), yoksa Emrah'ın R&B söylediğine mi?

emrah tam 10 yıldır gittiği spor salonunu satın almış yani şimdi lüks bir sporsalonu var bir ara 2sene önce uzun saçlı sakallı şekilde çıktı ve iyi bir vücut yapmıştı kendisi yaşı ilerledikçe dahai yi bakar oldu kendisine neyse resimde gayet fromda görünüyor kendisi

Gögüste Kil Olmali Tabiki Isteyen Agda Yapar Keser Bu Kimseyi Ilgilendirmez Ama Sirt Ta Yakişmöaz Kadinlar Hgakikaten Sirtta Kili Istemiyor,ayrica Best Model Yarişmalarini Bilirsiniz Orada Tek Killi Best Model Olanda Kenan Imirzalioğluydui Ama Adama Yakişiyor Kil önemli Olan Karizma Ve çekici Bodyci

konu gogusse muhakkak olmalı arkadaslar... tabı kıl var kılcık var... yanı her kıl guzel durmaz... ama soyle soylıyebılırım ancak... sac makınasıyla aldıktan 15 gun sonra en ıyı durup en cok ragbet gordugu halı alır kıl...:D muhakkak olmalı... kadınlar kılsız erkegı begenmez... bu dedıgım % 98 ıcın boyledır...

konu gogusse muhakkak olmalı arkadaslar... tabı kıl var kılcık var... yanı her kıl guzel durmaz... ama soyle soylıyebılırım ancak... sac makınasıyla aldıktan 15 gun sonra en ıyı durup en cok ragbet gordugu halı alır kıl...:D muhakkak olmalı... kadınlar kılsız erkegı begenmez... bu dedıgım % 98 ıcın boyledır...

100 kadına sordun 98 i beğenmem mi dedi? :)

Bu kıl olayı bence kişinin rengiyle de alakalı.Mesela sarışın,beyaz tenli bi insanla esmer bi insanın görünümü bir olmaz.Esmerde daha az kıl olsa bile sarışından daha kıllı durur ve estetiği bozar.Sarışınlar bu konuda şanslı bence.
Ben sarışınım ama gögüs kıllarım siyah :) fakat bacaklarımda az kıl var ve sarı :) buda ayrı bir konu.

Kişiye göre değişir tabi.Kimi sever,kimi sevmez.Bence az olsa iyi.Birkaç kere traş ettim.Güzel oluyor ama traştan sonra batması felaket.İşin kötü tarafı omuzumda da çıkıyor.Lazer epilasyona verecek param da yok şu ara.

Sana veya ergen kızların libidosuna göre kıllarımızı ayarlasak tüyü yolunmuş tavuk gibi gezerdik delikanlı !

Sana bir yaratılış gerçeğini öğreteyim; Cinsel organlar haricinde kadınla erkek arasındaki görünüşteki tek fark o istemediğin KIL'dır, yüzümdeki sakaldır, göğsümdeki kıldır, bacağımdaki kıldır. Bazı arakdaşların zannettikleri gibi erkeğin erkekliğini KAS BELLİ ETMEZ zira erkekler sadece kadınlardan daha kaslıdır ve kaslanmaya musaittir (+%30) inan bana senin 4 mislin kaslı kadınlar var dünyada. O zaman onlar senden daha erkek öyle mi???

Bir erkek olarak kas sergileyecek bir pro değilsem kafamı keser kılımı kesmezdim :D

Allah tüysüz arkadaşlara da, yaz-kış süveterli arakdaşlara da yardım etsin.

Bu arada kaslı vücuda kıl yakışmaz diyenleri anlamıyorum. Balon gibi vücuda tabi yakışmaz ama biçimli ve sert çizgilerle oluşmuş sıkı bir vücuda biraz kıl seksilik katar. Bu böyledir. 3-5 gerzek kadın sokakta bize aksini söyledi diye değişmez.

Özür dilemeyi sevmem. Seven insan da yoktur herhalde. Özür dilemek hatayı kabul etmek demektirçünkü, hata yapmayı da kimse sevmez.

Ama yapıyoruz. Bende yapıyorum.

İşte bu yukarıya aldığım mesaj, aklıma geldikçe utanıyorum. Madem ki bu mesajı herkesin görebileceği biçimde yazmışım. Cappi senden herkesin görebileceği biçimde özür diliyorum. O yazının biçimi falan.... Hiç hoş değil. Keşke hiç yazmasaydım. O mesajı yazdığım için kendimi iyi hissedemiyordum. Haklı bir davranş değildi.

1 numara makina ile almak iyidir bacaklarda olduğu için biraz garip duruyo azbişi olması iyi bu seferde batma sorunu oluyo .almak bişi değilde kılları tüye döndürebilecek ilaç yada ot mot bişi yokmu?

bildiğim kadarıyla ağda yapmak zamanla güçsüzleştiriyor kıl köklerini... ağda avrupa ve amerikalı erkeklerin artık başvurdukları bir yöntem, ben de bi kaç kere kız arkadaşlarıma rica edip yaptırmıştım :D düşündüğün kadar acı vermiyor üstelik.. ayrıca ağda sonrası bio-der düzenli kullanmak da oldukça etkiliymiş, zamanla azaldığını söylüyor kullanan kız arkadaşlarım

Back
Yukarı