Erkek Olmama Rağmen Göğüslerim Büyük Yaş 14 Çok Acilll .s

Yaşım 14 Boyum 1.58 kilom 60 ama abi göğuslerımı çok buyuk buluyorm buyukte yanı tişört giyemıyorum 11 yaşında bi ameliyattan sonra kilo almaya başladım onceleri kışın bile üstüme bişeyy gıymeden tişörtle çıkyordum şimdi aklet tişört hırka veya montsuz dışarı çıkamyıorum utanıyorum napabılırım nasıl kuçulteblırım bunu destekleyen şeyler varmı abur cubur gibi bunu durdurmamın şansı avrmı egzersiz hareketleri her türlü bu konu hakkında benı bılgılendırın lutfen hayatımdan tişört kelımesını yalnız kullanamaz hale geldım ya güneşte yanyıorum ama utancımdan montla duruyorum birde 11 yaşında kilom 33dü apandis ameliyatı geçirdim 1 yılda 48 e çıktım devamında bu sorun çıktı göbeğim fazla yok hatta az ama göğüslerim buyuk lutfen bılgısı olan paylaşsın şimdiden eyw en kısa surede benı bılgılendırmenızı ıstıyorum bu meseleyi annem babamla konuşmadım ama bir sıkıntıysa bu konuyu onlara da danışcam buyuzden vakit geçmeden en hızlı şekilde yapılamsı gereknlerı ypamka istiyorum[DOUBLEPOST=1430605218][/DOUBLEPOST]
ZDJLX3.jpg
QAWRPg.jpg
RESİM İSTERSENİZ DİYE ATTIM YA NOLUR ÇÖZÜM BULUN BI EGSERSİZ BİRŞEY SOYLEYIN JINEKOMASTİMİ BİRŞEY SOYLEYIN LUTFEN ABİ MESAJ ATAN İLGİLENEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN

Son düzenleme:
Oncelikle sakin ol.
Henuz 14 yasindasin her seyin basinda sayilirsin. 20-25 yasindaki adam bu soruyu sorsa cevap verilir ama senim durumunda yapacak seyler belli. sporuna onem ver beslenme icin sakin diyete miyete girme derim daha kucuksun. Annenin yaptigi nefis yemekleri ye sporunu (ne oldugu farketmez) yap. Bikac yil sonra gorusuruz :)

Oncelikle sakin ol.
Henuz 14 yasindasin her seyin basinda sayilirsin. 20-25 yasindaki adam bu soruyu sorsa cevap verilir ama senim durumunda yapacak seyler belli. sporuna onem ver beslenme icin sakin diyete miyete girme derim daha kucuksun. Annenin yaptigi nefis yemekleri ye sporunu (ne oldugu farketmez) yap. Bikac yil sonra gorusuruz :)
Cok Saol Ama Benımde İşte o garibme Gitti Genellıkle Bu Şikayeti Soyleyenler 20 25 yaşında Bende Aynı Sorun Olması Erken Yaşta Birşey Yapmam Gerektiği gibi Bir his vardı İnşallah Herkez İstediği Görünüme Gelir

Yag fazlan var gibi hatta gibi degil baya baya var.
Biraz kilo verirsen duzelir zaten yasin cok genc ben simdi senin yerinde olsam dovus sporlarina baslardim ahh zaman bi geri gelse

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok Sağolun Allah Hepinizden Razı Olsun En Azından İçim rahat Spora Yavaş Yavaş başlamıştım Zaten Sprala Geçiceğini Düşünüyordum Bigün İnternete Girp Bu Sorunu Yaşayanlar Varmı Dyıe Baktım Sporla Olmaz Düzelmez Diyenler Çoktu Çok Saolasınız

Abisi 14 yaşındasın sakın ol herkes geçti o dönemlerden sakın ha sakın yemeden içmeden kısma gelişme çağındasın onlar bir kaç sene içinde kendiliğinden geçecek merak etme vücudun kendini tanıma evresi bu. Basket futbol vs oyunlar oyna sayın bu yaşta vücut yapcak falan diyede uğraşma :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız şöyle bir durum daha var. Sende benim gibi tehlikeli durumdasın. Kilo aldığında daha da büyür. Sporla birlikte sağlıklı beslenmelisin sürekli. Sen yaptın mı dersen, yaptım yapmasına ama bırakınca aynı hale dönüyor haberin olsun.

bayadır spor yapıyordum kendı çabalarımla bayabı ılerledım artık bi şikayetten çıktı artık kas yapmaya başladım onceden tek amacım zayıflayıp bundan kurtlumaktı

Eklentiler

• 13819626_1012325248836313_403937402_n.jpg
    13819626_1012325248836313_403937402_n.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 745
Back
Yukarı