Erkeklerde piercing en çok nerede güzel duru ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BrS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Piercing en çok nereye yakışır ??

• Total voters
    20
  • Poll closed .

BrS

Üye
Evet başlıkta da belirttiğim gibi piercing taktırıcam.Ama karar veremedim.Kaş,dudak,çene dil yorumlarınızı bekliyorum :)

Evet başlıkta da belirttiğim gibi piercing taktırıcam.Ama karar veremedim.Kaş,dudak,çene dil yorumlarınızı bekliyorum :)

tipini bilmiyorum ama çene de güzel durur gibi diğer yerler biraz abartı ve sırıtır ama sakal vb. çene de şekil oluyor.

• Like
Reactions: BrS
Saçlarım uzun ve düz.Yani gözüme kadar giriyor pek uzun sayılmaz.Yaşım 18 sakal fazla yok yüzüm ayıptır söylemesi pürüssüz :) Çok boş hissediyorum yüzümü.Karar verdim gibi.Kaş çok iddialı oluyo.Küpe zaten var çok küçük.Dudak altını deldiricem bu hafta oraya da nokta kadar bişey taktırırım :)

bunların hepsi hevesten ibaret.daha sonra yaptıklarına güleceksin ve hepsi bir anı olarak kalıcak.bende küpe ve pirsing takmıştım zamanımd****üpe ile pirsing arasında bir 6 ay vardı sanırım.öyle gençlikti ve gittim kaşıma taktırdım,sağ tarafa.gerçekten güzel durdu ona lafım yok.fakat artık bir zaman sonra sıkıyor insanı.böyle şeylere gerek olmadığının farkına varıyorsun.tak hevesini al daha sonra kendin anlayacaksın zaten beni.yalnız şunu bilmeni isterim.kulak,dudak,çene nereyi deldirirsen delir orası zamanla kapanıyor ama kaşta her zaman iz kalıyor.sanırım bi 3 seneyi geçti takmıyorum ama delik yerleri hala belli.yani dikkatli bakılınca belli oluyor.bunu bilsem kaşıma yaptırmazdım.eğer pirsing taktıracaksan bunu göz önünde bulundurarak bölgeyi seç.dışarıdan çok dikkat çekiyor ama bu iyi bir şekilde değil,itici geliyor herkese.eskiden takmış olduğum halde şu anda pirsing takan insanları görünce kulaklarını çınlatıyorum :)

anan gibi küpe takacağına baban gibi sakal bırak... :)

yavuz sultan selim...

not:sakın yavuz sultan selim küpe takıyordu demeyin...o portrelerde küpe takan iran şahı ismaildir...selim değil.

Zaten küpe takmıyor. :p :D

küpe bazı erkeklere yakışıyor küpe taksın daha iyi bence piercing i kızlar daha fazla takıyor hatta ben hep kızlarda gördüm.

Zaten küpe takmıyor. :p :D

küpe bazı erkeklere yakışıyor küpe taksın daha iyi bence piercing i kızlar daha fazla takıyor hatta ben hep kızlarda gördüm.

(Kullandıgınız ifadelere dikkat edin.demir00)..çoğu insan yavuz sultan selimin küpe taktığını zanneder ondan öyle yazdım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
olayı tarihdeki sözlere herkesin kötü bulmasına getirmeye gerek yok soru piercing yakışırmı erkeğe diye sorulmuş ona cevap verin bi zahmet ayrıca erkekliğin yada iyi insan olmanın düzgün giyinip giyinmemekle bir şeyler takıp takmamakla alakası yoktur

bunların hepsi hevesten ibaret.daha sonra yaptıklarına güleceksin ve hepsi bir anı olarak kalıcak.bende küpe ve pirsing takmıştım zamanımd****üpe ile pirsing arasında bir 6 ay vardı sanırım.öyle gençlikti ve gittim kaşıma taktırdım,sağ tarafa.gerçekten güzel durdu ona lafım yok.fakat artık bir zaman sonra sıkıyor insanı.böyle şeylere gerek olmadığının farkına varıyorsun.tak hevesini al daha sonra kendin anlayacaksın zaten beni.yalnız şunu bilmeni isterim.kulak,dudak,çene nereyi deldirirsen delir orası zamanla kapanıyor ama kaşta her zaman iz kalıyor.sanırım bi 3 seneyi geçti takmıyorum ama delik yerleri hala belli.yani dikkatli bakılınca belli oluyor.bunu bilsem kaşıma yaptırmazdım.eğer pirsing taktıracaksan bunu göz önünde bulundurarak bölgeyi seç.dışarıdan çok dikkat çekiyor ama bu iyi bir şekilde değil,itici geliyor herkese.eskiden takmış olduğum halde şu anda pirsing takan insanları görünce kulaklarını çınlatıyorum :)

evet şuan sol dudağımın altında var şuan memnunum.Gerçekten doğru şeyler yazmışsınız.Hevesimi alıyım biraz.Umarım çıkarınca yara izi kalmaz.Şayet 1 hafta sonra okulum var çıkarmam lazım.Normal olarak 1 ay takılması lazım diyolar.Bakalım napıcaz.Ama son sene,pek sorun olmaz umarım

Lise 1 e giderken yaptırmıştım, kulak kaş dil elek gibiydim. :D Yakışıyordu yakışmasına ama hevesimi alınca çıkarttım, delikler hala duruyor fakat küpe dahi takmıyorum, insan büyüdükçe düşünceleri değişiyor.

Ben iki kere sol kaşımı deldirmiştim. Kapandığı için. Açıkcası tipin nasıl bilemeyeceğim ama bazı insanlara yakışıyor. İz konusuna gelince benim kaşımda 2 sinin izi de kapandı ilk başlarda arkadaşların dediği gibi vardı ama şuan mevcut değil. Yada ben göremiyorum ufak bir şekilde kalmış olabilir. Bence yaptıracaksan kaşa yaptır, tabi tercih senin. Bir arkadaşın dediği gibi hevesin geçtiği zaman zaten çıkarıyorsun. Bence istekliysen deldir etrafında deldirme filan diyen varsa da kulak asma. İleride keşke diyeceğine yap gitsin ;)

Back
Yukarı