• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Eski Gücümü Kaybettim

Vücut Ölçülerim;
Omuz:106
Bel:80
Kalça:95
Boy:182
Sağ Kol:30
Sol Kol:29.5
Benim sorunum şu eski gücümü kaybettim.Başlayalı 8 hafta oldu programlara harfiyen uydum.Uykuma dikkat ettim.Öğrenci olduğum için yemek işine pek dikkat edemedim.Nerede yanlış yapıyorum?
Buda fotoğraf:
http://i.hizliresim.com/DEyJ5O.jpg

Yemekte buyuk onem tasir ama ben sabah ac gittigim antremandada cok yuksek sonuclar aliyordum. Temiz kaliteli besinler yemeye dikkat et yinede biraz arastir.

okulunun yemeklerını ye genelde 1000 kalori veya üstü oluyo gunde 2 kere cıkar 2 ogun yesen 2000 kalori alırsın cok aktıfsen okulda fıstık al kalorısı yuksekdır enerjı verır tabı cabuk yaglanan bırıysen tavsıye etmem

Demek ki gerekli kaloriyi almıyorsun. Bu sporda en önemli şey beslenmedir. Eğer yeterli beslenmezsen vücudun gelişeceğine gerilemeye başlar. Eğer kas geliştirmek, hacim kazanmak istiyorsan düzgün beslenmen gerek. Kilo başına 2 gr protein, 4 gr karbonhidrat alman lazım. Gün içinde karbonhidratça yüksek yiyeceklerle beslen. Zaten karbonhidrat buğday, makarna, pirinç, bulgur, buğday, fasulye, mercimek... gibi baklagiller de bulunur, ayrıca bunlar azımsanmayacak miktarda protein de içerir. Proteini ise peynir, yumurta, süt, et, yoğurt gibi besinlerden alabilirsin. Anlıyacağın öğrenciye aykırı birşey yok. Unutma nasıl araba benzinsiz gitmezse, vücutta beslenmeden gelişmez.

Back
Yukarı