judascortez
Üye
şuan bi yerde çalışmıyorum. salon evime en fazla 10 dk, okulumda salonun 15 metre yukarsında. stajım var bu sene oda çarşıda. çarşıda gene yiyecek bişeyler bulurum keto olarak.
Basligini takipteyim sonuclarini bekliyorum meraklaşuan bi yerde çalışmıyorum. salon evime en fazla 10 dk, okulumda salonun 15 metre yukarsında. stajım var bu sene oda çarşıda. çarşıda gene yiyecek bişeyler bulurum keto olarak.
Aslinda fotograf cekip oncesi sonrasi yapsan diyetten sonra baaligina bakicaklar motivasyon olabilir diye dusunuyorum ben oyle yaptim meselaketosise girebilirsem gerisi gelecek gibi hocam güzel şekilde.
1924 Kalorilik ketojen diyet: (3. gün sonu -antremanınıza bağlı olarak- %100 ketosise sokma garantili)
Makrolar : NET KARB. 14.18 - YAĞ 152.07 - PROTEİN 120.36 ( 72-80 kg aralığında birisi için.)
270 gr tavuk göğüsü
2 yumurta
50 gram yer fıstığı
2 çay kaşığı zeytinyağı
60 gr hindi salam (namet)
80 gr mayonez (mutlaka ve mutlaka heinz marka)
100 kr sek kaşar
250 gr kıvırcık (göbek tavsiyem)
Bunları nasıl yiyebiliriz kolayca
Yumurtaları haşlıyoruz.
Tavuk göğüslerini 1 çay kaşığı yağ ile kızartıyoruz.
Kıvırcıkları yıkıyoruz ince ince kesiyoruz.
Salamları tavada pişiriyoruz.
1 çay kaşığı z.yağı kıvırcıklara döküyoruz karıştırıyoruz.
Sonra Mayonezi kıvırcıklara döküyoruz karıştırıyoruz.
Sonra herşeyi kıvırcıklara döküyoruz.
Harika bir salata ve yemesiyle tadıyla 10 numara.
Ben IF yaptığım için tek yada 2 öğün yiyorum.6 öğün yiyenlerde kendilerine göre ayarlasın.
Tavuklara nane / acıbiber tavsiyem.
Kolların 3 cm arttı ??? 25 günde ?bugün 25 gunluk gym sonrası olçulerimi aldım. staja başladım ama çalıştırıyorlar devletin müdüluklerinden biri olduğu için. ogle yemeğini goturebilirsem evden tavuk goğsu goturucem. beslenme duzenini ilk 10 gün ki gibi sadece tavuk, lor ve yumurta yapacağım. ki bu sayede 4.5 kilo vermiştim ilk 10 günde. Sonrayavaşlayınca eski düzene donup tekrar gieicektim ve eski düzen maratonından ennfazla 1 kilo alarak çıktım. yarın tekrar tavuk goğsune abanma.[DOUBLEPOST=1410979449][/DOUBLEPOST]omuzlarım 6.5cm gelişmiş. ayı şekilde kollarım 3cm. ve belim yaklaşık 4-5 cm incelmiş. bacak ve basen kısmı hala iri duruyor vucuda gore. kalçalardan 1cm kaybetmişim. bunlar ilk 10-15 gun içinde oldu b. ihtimal çunku diğer gunler yeteri kadar protein almadım. neyse bunlar guzel sonuçlar çalışmaya devam.