Eski Prolarin Simdiki Vucutlari

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Dave Draper 63 yasinda.

Draper.jpg

Bill grant 60 yasinda

Friends50.jpg

Serge Nubret 65 yasinda

1071552113.jpg

Ed Corney 60-65 yaslarinda
[
Ed_Corney_Old_School_1.jpg

Frank Zane 64 yasinda
zane64.jpg

Eski vücutların durumunları şuankilere göre daha iyi bence. Yeni vücutcuların definik hali bile eski vücutcuların definik haliyle boy ölçüşemez. Tabi ben sadece estetik açıdan bakıyorum.
Ayrıca eski vücutcuları vücutcu yapan temel faktör genleri gibime geliyor. Elbette standartın üstünde olması gerek musabıklık için; ama eskilerin bu doğallığıyla bunu yapabilmelerini başka birşeye bağlayamıyorum ben.

frank zane in fotosu sanki vucut ayrı kafa ayrıymış gibi :)
bu yaşlarda bu vucutlara sahip olmaları ve bunun münkün olduğunun kanıtı olması çok güzel.nerde o yaşlanınca sarkar sarkar diyip de daha genç yaşta göbek salmış vatandaşlarımız:)onları burdan sağlıklı beslenme ve spora davet ediyorum.vg şart değil.

Serge Nubret 65 yasinda olmasına rağmen gerçekten inanılmaz
bizim ülkemizde malesef 50 den sonra bir ayağı çukurda tabiri kullanılır..

serge nubret e ben de inanamadım. photoshop olmasın o?
65 yaşında imkansız gibi öyle olması. steroidle olacak iş değil bence

E bunlardan hangisi orjinal?
Üçü de photoshoplu gibi zaten..

arnold 60 yaşında yani en az bill grant gibi durması gerek. bu fotonun montaj olduğu daha evvel forum ortamında belirtilmişti....

arnold 60 yaşında yani en az bill grant gibi durması gerek. bu fotonun montaj olduğu daha evvel forum ortamında belirtilmişti....
Hernan iki farklı adam arasındaki genetik farklılıkları, yaşantı biçimindeki değişiklikleri ve daha bir sürü şeyi göz ardı etmiş oluruz ikisininde 60 yaşında benzer olması gerektiğini söylersek.
Özellikle Karayip kökenli siyahi vücutçular harika bir deri sıkılığına sahipler, çok iyi yaşlanıyorlar, Albert Beckles en güzel örnek.
Bill Grant nereli bilemiyorum köken olarak ama onun da harika ihtiyarladığı bir gerçek, zencilerin yaşam süreleri çok uzun değil, kalp hastalıklarına, hipertansiyona eğilimliler (tabii zenci ırkı bir sürü değişik coğrafi bölgeden insanı barındırıyor)
Benim aklıma, fare gibi 100 yıl yaşayacağına aslan gibi 1 yıl yaşa lafı geliyor zencilere bakınca, bilimsel sebeplerini bilemiyorum, ama kendi açıklamama göre yüksek testosterone seviyeleri kaslı, diri olmalarına olanak veriyor ama aynı zamanda kalp damar hastalıklarına zemin hazırlıyor.
Tabii hiçbir yerde böyle bir açıklama okumadım, bir araştırayım.

karasan, tabiki genetik faktörler yaşlılıkta etkendir ama arnoldun da bu kadar yaşlı görünmediği açık. en son terminatör 3 te vücut olarak gayet iyiydi. dave burada en mükemmel görünen bence...

Son düzenleme:
Back
Yukarı