Essah,İçi Kalın Body Eldiveni A-r-a-n-ı-y-o-r!!!

-Diez;öncelikle teşekkürler...
-Bende eldiven almayı düşünüyorum.Siparişi birlikte,tek hesaptan versek,kargo ve komiyon ücretinden kar edebilir miyiz?Ya da bu teklifime ne dersin?
-Ayrıntıları msn'den ya da telefonla konuşabiliriz.
-Cevabını bekliyorum...

ne aldıysam hepsi patladı, yırtıldı. adidas, nıke, N balance vs. en güzeli 2 tane kalın sünger alıp onlarla çalışmak aslında nasılrlar iyidir, su tolamıyorsa tabi..

Arkadaşlar Ben Yeni Katildim Formunuza Ama Benimde Eldiven Sikintim Var ŞÖLE BİLEK DOLAMALI İİ Bİ ŞEY ARIYORUM PROLARIN KULLANDIKLARINDAN Ltfen Yardimci Olursaniz Sevinirim Verdiğiniz Linklere Baktim Ama Sonuç Alamadim Bu Işle Uğraşan Veya Internetten Satişini Yapan Bi Yer Varsa Ltfn Adres Veya Link Verin......
şimdiden Teşekürler

edit (diez) : yazım şekli konusunda forum kurallarını okuyunuz..!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Konu açılalı epey olmuş ama bu eldivenlerden en az birini satın alan mutlaka olmuştur. O nedenle banada yol gösterebilirseniz sevinirim.

Schiek Platinum Model 540

Url: http://www.schiek.com/540.html

Türkiyede 95 TL 'ye satılıyor. Açıkçası çok iyi bir eldivene benziyor en azından yurt-dışındaki forumlarda hakkında kötü bir yorum yok.

Harbinger Training Grip

Url: http://harbingerfitness.com/product/1260/

Bu modelinde fiyatı Türkiye'de 95TL. Bu modeli sanırım şuan en iyi eldiveni yani Schiek 540 modeli ile aynı segmentteler. Açıkçası ilk düşündüğüm modeldi. Hem isim yapmış bir firma oluşu hemde kullanıcı yorumları çok çok iyiydi.

Bu iki model arasında kaldım. Body'de deneyimli - bu eldivenlerden kullanan hocalarımızdan görüş alabilirsem sevinirim. 1-2 gün içinde satın alacağım.

Nike ve Adidas eldivenleri max 5-6 ayda parcaladigim halde harbinger eldiveni 3 seneye yakin bir zamandir kullaniyorum. Daha yeni yipranmaya basladi ama daha 1 sene gider dikisler yavasdan acilmaya basladi ama baska hicbir sorunu yok. Neopranlari hala bozulmadi pedleri yeterince kalin. Bir daha alirsam gene harbinger almayi dusunuyorum. Zaten yurtdisindan alindiginda Nike ve Adidas'in Turkiye'deki fiyatlarindan cok da pahali degil. Benim kullandigim model buna cok benziyor.
http://www.bodybuilding.com/store/gl/train2.html

Evet yorumlar genelde Harbinger'in cok daha kaliteli oldugu yonunde. Bu nedenle bende bugun Harbinger Training Grip modelini aldim. Daha once Despo hocam bu modeli kullanmis ve cok memnun oldugunu dile getirmis. Yakindan gordugunuzde kalitesini hemen belli eden bir urun. Ayrica Goruntusu ve dizayni goze cok hos geliyor. Schiek almayi istiyordum ancak vazgectim bu modeli gorunce. Turkiye yetkili saticisindan 89 ytl'e aldim. İndirimsiz 100ytl'di hemen hemen yurt disina yakin aldigimi dusunuyorum. Kargo masraflari ile 75tl cunku yurtdisindan gelisi.

Umarim memnun kalirim. Schiek'teki o kocaman marka yazilisi ve U.S.A bayragi irite etmisti beni. Birde Schiek'in ust bolumu cok duz ve el cekme yerleri hic hos degil.

Kisacasi Harbinger Training Grip 1260 modelini nacizane tavsiye ederim.

Back
Yukarı