ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaklaşık 11 sayfa okudum tamamen ama "kilo aldırır mı?" sorusuna cevap veren olmamış. Kilo aldırır mı aldırırsa Hangi öğünde yememiz gerekir.

Saygılar.

Yaklaşık 11 sayfa okudum tamamen ama "kilo aldırır mı?" sorusuna cevap veren olmamış. Kilo aldırır mı aldırırsa Hangi öğünde yememiz gerekir.

Saygılar.

Yulaf öyle bi gıda ki hem kilo alabilirsin hem verebilirsin. Kullanımına bağlı.

Çoğu kişi kilo için değilde enerji için alıyor yulafı. Sabah kahvaltında veya antremandan 2-3 saat önceki yemeğinde kullanabilirsin.

kolay gelsin

Saygılar.

İçinde hemen hemen sadece karbonhidrat bulunduğundan insanın aklına direk olarak kilo yapar mı sorusu gelmekte.Benim kişisel görüşüm yavaş sindirildiğinden dolayı çok abartılmadığı sürece kilo yapmayacağıdır.Ayrıca yatmadan önce yenildiğinde hem kasların için yararlı kazein misali, hem de diyet yapıyorsan ; vücudun uzun süre aç kalmayacağından enerji depolarını yağa da çevirmez.Bu sebeple hem diyet yapanlar için hem body yapanlar için çok uygun bir besin olduğu düşüncesindeyim.

Saygılar.

lordmarvel, legolas246 teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için, amacım kilo almak antrenmandan önce alma fikri daha çok kafama yattı programıma ekliycem teşekkürler.

yulaf ezmesinden nefret ediyorum:D 100 gram yulaf ezmesi yerine 100 gram fındık daha iyidir,yagı biraz fazla ama antremanda bol bol yakıyom..

rb53 cevap vermeyin, forumu biraz okusun anlayacaktır hatasını:)

100 gr fındık 630 cal , 61 gr yağ,17 gr karbonhidrat,15 gr protein.

100 gr yulaf 356 cal, 7 gr yağ,60 gr karbonhidrat,12.6 gr protein.

Kesinlikle 100 gr fındık daha iyi(!) yağı da biraz fazla 54 gramcık kadar.

4.5 lira aman Allahım sanırım çok şanslıyım Polonya,da olduğum için Türk lirası olarak 1.2 lira veriyorum. Hayatımın anlamı oldu :) ben şahsen sıcak suya yatırıp,ardından soğuk su ekleyip yiyebiliyorum :) Sabahları Whey+sıcak su+yulaf tatlı yemeyen biri olarak eğlence benim için :)

4.5 lira aman Allahım sanırım çok şanslıyım Polonya,da olduğum için Türk lirası olarak 1.2 lira veriyorum. Hayatımın anlamı oldu :) ben şahsen sıcak suya yatırıp,ardından soğuk su ekleyip yiyebiliyorum :) Sabahları Whey+sıcak su+yulaf tatlı yemeyen biri olarak eğlence benim için :)

Galiba bende cok sansliyim (kazakistan) burada yulafin tonla cesidi var ben de 100 gr'da 1gr yag ve 13gr Protein olanini kullaniyorum ve yarim kilo 1 Lira civari :)

ballı yaptım şimdi gerçekten işe yarıyor saolun :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:29 ----------

içinde yağ oranı fazla yok bende yağ yakımı için uğraşıyorum bi zararını görmedim faydaları zaten saymakla bitmez :)

Blender ile iyice çektikten sonra hafif mayhoşlaşmış yoğurt ekleyip kaşıkla bir süre karıştırıyorum. Sonra içine 2 tatlı kaşığı çam balı ekliyorum ve anca o zaman lezzetli bir kıvama geliyor.

doganın yulaf ezmesinin değerleri sanki daha iyi

Kesinlikle öyle ama Doğanın 350 gr etinin 500 gr mından daha pahalı.Ama eti daha fazla yağ içerdiğinden daha lezzetli.

Bende yogurtun ıcıne atıyorum bazen blender ıle cekıp proteın tozu ıle karıstıryorum bırcok sekılde kullanıyorum tadı ne iyi ne de kotu ben bı tad alamıyorum aslında =)

ben kasede ayranla karıştırıp öyle yiyorum,ama kilo almakta zorlananlar bence yemesin veya az yesin,çünkü yüksek lif oranı kilo almak isteyenler için ciddi sorun...
konuyla ne kadar ilintilidir bilmiyorum ama kangal köpeklerine 1 yaşına yetene kadar sadece yulaf lapası yedirirlermiş,başka şeyler yerse yeterince boy atmazmış,buda bir done olabilir....

Back
Yukarı