Bunu ilk forumdan görüp aldım, denedim bir kase ve süt ile yiyemeden bıraktım çöpe attım.. 1 Ay civarı öyle durdu bir köşede paket daha sonra yine kafaya koydum denedim biraz zorlanarak yedim tadı ilk başta çok kötü gelmişti böyle bir süre devam ettim. Daha sonra içine 1 muz 2-3 çilek koyarak yine light süt ile sabah kahvaltı olarak yemeye başladım, şuanda her sabah kahvaltımı bununla yapıyorum ve bağımlılık gibi bir şey yaptı gece karnım aç olduğunda sabahları bunun hayalini kurar oldum. Tek sorun ürünün 500gram olması ve çok çabuk bitiyor oluşu bence eti şöyle 3-5-10 kiloluklarını üretmeli hem daha ucuza gelir hemde kolay kolay bitmez.
İlk başta çok kötü gelse'de şimdi hayatımdan çıkaramayacağım bir ürün oldu kendileri bu aralar üzerlerine birazda çikolata sos gezdiriyorum 100Gr'da 9gram yağ olmalı ama tadına değiyor'mu evet değiyor zaten tüm şişeyi içine sıkmıyorum o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum.
Yiyemeyenler bunun aynı zamanda bir benzeri mevcut müsli adında satılıyor içeriğinde kuru üzüm kuru kayısı badem keten tohumu gibi bir çok kuru meyve dahil tadı süper ancak şeker oranı 14-15gram civarında.
Kilo almak isteyenler bunu sabahları 3 yumurta beyazı 2 tam yumurta içine soğan,domates,biber,light veya normal kaşar sucuk'ta katılabilir ancak içeriğindeki hayvansal yağ biraz fazla ben pek önermiyorum bol baharatlı bir omlet yapıp yanında sütle içine mesir veya bal koyarak bir kase bundan ve içecek olarak'ta yanına 200-250gram %100 üzüm suyunu kahvaltılarına eklerlerse ve tabi diğer öğünler'ide ona göre düzenleyip kuru yemişinizi ne bileyim bulgurunuzu pilavınızı pilav sevmiyorsanız sarma falan yapın artık tavuğunuzu etinizi ton balığınızı yumurtanızı granier'inizi eksik etmeyip kısa sürede kilo alabilirsiniz.
Tabi bunları yapabilmek için yemeyi sevmek gerekiyor yemeyi sevmiyorsanız yol yakınken geri dönün.