ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hocam protein tozu,yulaf,süt ve isterseniz meyve falan atın bir kaseye karıştırın sonra da kaşıklayın:)

Usta walla protein tozu kullanamam daha yeniyim ayrıca ben tozlara felan karısıym dogal yoldan olucak benımkısı :) teşekkür ederim buarada tavsiyen için (y)

Usta walla protein tozu kullanamam daha yeniyim ayrıca ben tozlara felan karısıym dogal yoldan olucak benımkısı :) teşekkür ederim buarada tavsiyen için (y)
Kullanmak zorunda değilsiniz ben sırf tadı için kullanıyorum.Tatlıya çok düşkünüm:)
Kakao veya keçiboynuzu tozu da kullanabilirsiniz hocam,gerçi tadını beğenmezsiniz büyük ihtimalle ama besin değeri yüksektir.Kurutulmuş meyvelerle birlikte yenilebilirliği biraz artırılabilir.
Ayrıca pankek falan da yapabilirsiniz.

Kullanmak zorunda değilsiniz ben sırf tadı için kullanıyorum.Tatlıya çok düşkünüm:)
Kakao veya keçiboynuzu tozu da kullanabilirsiniz hocam,gerçi tadını beğenmezsiniz büyük ihtimalle ama besin değeri yüksektir.Kurutulmuş meyvelerle birlikte yenilebilirliği biraz artırılabilir.
Ayrıca pankek falan da yapabilirsiniz.

Aynen pankek yapmaya dusunuyorum öyle cok daha iyi oluyormuş :)

arkadaşlar sabahları yulaf ezmesi 100 gr + 2haşlanmış yumurta ve süt içiyorum spordan gelincede 150-200gr haşlanmış tavuk göğsü yiyorum onun dışında akşam yemeği vs ailemle beraber ne varsa şeklinde oluyor bu yeterli mi sizce?

Bunun yerine eti litalif kuru meyveli müsli yesek olmazmi değerleri aşağı yukarı aynı gibi biraz şekeri yüksek amacım kilo almak sizce bu ürün yulaf ezmesi yerine kullanilamazmi?

Tek farki fiyati ve icinde meyve olmasi. Kilo alacaksan ve maliyeti sana uyuyorsa al.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sade yulafi yiyemiyorum ama bunun yemesi kolay oluyor bide meyve suyuyla karistirinca tadı çok güzel oluyor ama üstüne normal sade yulaf ta ekliyorum meyvelisiyle karistiriyorum umarım işimi görür.

Yulaf zaten sade yenilmez. Damak zevkini söküp atmak lazim. Muz ve sicak sütle dene. Seversen birazda tarçın at.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muzla denedim sabahlari çok zor yiyorum zaten midem bulanıyor antrenmandan önce süt yulaf ve Muzla denedim çok kötü olmadı ama enerji vereceğine iyce ağırlık çöktü üstüme

Agziniza bir avuc atin..pesinden biraz su..hap icer gibi yutun...100gr yulafi 2 dk dan daha az bir zamanda migdeye teslim ediyorsunuz...hic tabak canakla ugrasmayada gerek yok..zamanla avuc yerine poseti direk kafaya dikersiniz...tadiyla tuzuylada ugrasmassiniz cunku direk suyla migdeye gidiyor..

Back
Yukarı