aqualinebursa
Üye
Yoğurtla olmuyor pt kullandığında yenilmez oluyor..
Arkadas pudıng kullanmıs 3 kasık , yogurtla yenmıyosa ısımız zor ya boğazdan geçmıyormu bu şey?Yoğurtla olmuyor pt kullandığında yenilmez oluyor..
Ben kuru kuru bile yiyorum benim için sorun değil..
Hocam protein tozu,yulaf,süt ve isterseniz meyve falan atın bir kaseye karıştırın sonra da kaşıklayınArkadas pudıng kullanmıs 3 kasık , yogurtla yenmıyosa ısımız zor ya boğazdan geçmıyormu bu şey?![]()
Hocam protein tozu,yulaf,süt ve isterseniz meyve falan atın bir kaseye karıştırın sonra da kaşıklayın![]()
Kullanmak zorunda değilsiniz ben sırf tadı için kullanıyorum.Tatlıya çok düşkünümUsta walla protein tozu kullanamam daha yeniyim ayrıca ben tozlara felan karısıym dogal yoldan olucak benımkısıteşekkür ederim buarada tavsiyen için (y)
Kullanmak zorunda değilsiniz ben sırf tadı için kullanıyorum.Tatlıya çok düşkünüm
Kakao veya keçiboynuzu tozu da kullanabilirsiniz hocam,gerçi tadını beğenmezsiniz büyük ihtimalle ama besin değeri yüksektir.Kurutulmuş meyvelerle birlikte yenilebilirliği biraz artırılabilir.
Ayrıca pankek falan da yapabilirsiniz.
bol liflidir, bağırsaklarda hızlı emilmediği için yavaş yavaş kana karışır. bu nedenle kan şekerini yükseltmez, vücut yağ depolama moduna girmez.arkadaşlar bu yulafın olayı nedir neden bu kadar önemli?
arkadaşlar acaba kabızlığa etkisi varmı.