ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yiyemeyenlere ben bi tarif veriyim ama kilo alma sorunu olmayanlar için malesef :)Yada cheat yaparsınız :D
2-3 avuç tuzsuz fıstık
50-60 gram yulaf
Yağsız süt

Miksere önce fıstıkları atıyoruz fıstık ezmesi kıvamına gelene kadar çekin.Üstüne yulafı koyun gene çekin iyice karışsın sonra bi kaba alıp üstüne sütle yiyin sütsüzde 10 numara ;)

Ben çok yemek seçen biriyim fakat yulaf ezmesi yerken zorlanmiyorum yerken film izleyip dalıp gidiyorum bi bakıyorum bitmiş :D

Her sabah omlet yumurta ile yediğim yulaftan nefret ediyorum. Her sabah 100 gram yemek zorundayım. Sütle denedim olmadı, yoğurtla denedim olmadı yumurtayla da olmuyor. Çok atınca ekmekten başka bişey yemiyor gibi oluyorum. Harika bir ürün fakat tadı berbat. Tüketimini kolaylaştırmak için önerebileceğiniz birşey var mı? Not: Whey protein kullananlar için forumda Despo bir tarif vermişti.
bebe biskivüsi ilave edin hocam çok az

arkadaşlar tartım yok yardımcı olursanız sevinirim 1 su bardağı yulaf ortalama kaç gr geliyor?

100 gr olması lazım ölçebilirsin 5 bardak çıkıyordu ,zaten paket 500 gr

Farklı bir şeyler denemek isteyenler için;

Malzemeler
#100 gr yulaf
#süt
#kuru üzüm
#tarçın

100 gr yulaf, üzüm ve sütü cam bir kasenin içine (süt yulafı 1 parmak kadar geçecek) koyun mikrodalga fırında High da 2-3 dk pişirin. Lapa kıvamına geldikten sonra üzerine tarçın dökün afiyet olsun. Arada kaçamak yapıp toz şeker de ilave edebilirsiniz. Çiğ halinden çok daha doyurucu ve lezzetli oluyor.

Cogu bimde var funny fitness club yulaf e. Daha sert yavan ama besin degerleri cok daha iyi lilaf yerine oneririm pekmez koyuyodum gayet iyi oluyodu.

Yorumları okudum bugüne kadar hiç yememiştim yulaf ezmesi, merak ettiğimden dolayı aldım. Hiç bana göre bir şey değilmiş. hele ki kuru kuru yiyebilenlere helal olsun.. :)

lifalifin için 12 gr protein var bimde satılan yulaf ezmesi (fitnessclubta) 13.5 gr protein 8 gramda lif var hemde 3.25 daha ucuz.Sadece bir öz. kötü. Oda lifalife göre yulaf ezmesi taneleri daha büyük

Ben ağırlık çalıştıktan sonra acıkınca 100 gr lifalife süt döküp yiyorum. Bu şekilde yemem doğru mu ? Çünkü kilo almaya çalışıyorum boy 185 kilo 61 .

sütle midem bulandı bende kuru kuru tüketiyorum. daha iyi tükettiğimi farkettim. Bildiğin inek gibi saman yiyoruz hissi veriyor :)

Sabah kahvaltisi için sizlere özel tarif :)
miktarlar ornektir
Bir tavaya az zeytin yağ
İlk olarak 50gr lor - peynir tavada az biraz eritiyoruz üstüne 50gr yulaf
2 tam 3 beyaz yumurta
Hazir
Yaklasik Besin Degerleri
30gr protein
5gr yağ
30gr karbonhidrat (yulafin proteini dail)

@ahmetcankar1234
arkadaşım 2 tam yumurtada 10gr yağ var zaten, nasıl 5gr yağ oluyor? ayrıca yağsız lorlarda bile 5gr-10gr felan yağ olabiliyor. yulafta bile 3, 4gr yağ var.

benim kahvaltım

bir adet sürahi tip blendır

içine
250 gr yulaf eti lifalif
500 gr 0.1 yağlı pınar süt
1 ölçek protein tozu
1 adet muz

45. saniyede hazır :)

Back
Yukarı