teşekkürlerFırında, buharda ve ızgara yöntemlerini kullanıyorum, haşlanmış et neredeyse hiç yemiyorum. Yağ spreyleri var, onlardan alabilirsin çok fazla yağ kullanmak istemiyorsan, sadece tavaya yapışmayacak kadar incecik bir katman sıkıyor. Ton balığı ve somonu çiğ de yiyebilirsin sushi olarak.
Selamlar,ben de buharlı pişirici kullanıyorumm birkaç haftadır homend s3 2401,siz neler yapıyorsunuz acaba,ben genelde tavuk ve pilav yapıyorum (tavuğun suyunu atmıyorum bir kavanoza koyuyorum pilav yaparken su yerine tavuk suyu ve az miktarda su ekliyorum)somon füme,havuç soğan vs. yaptım hepsi gayet güzel oluyor,kırmızı et belki olmaz diye düşündüğümden almadım ama ne tarz şeyler yapıyorsunuz siz yada neler yapabiliriz.Bende tefal buharli pisirici var sebze Ve etler icin cok ise yariyor paraniz varsa tavsiye ederim