Eti Lifalif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bugün ilk kez aldım bu ürünü tadına bakma için küçük bir kaseye sütle beraber koydum az koymama rağmen çok zor yedim nerdeyse kusacaktım arkadaşlar siz nasıl yiyorsunuz yardımcı olabilrimisiniz yoksa ben yulaf ezmesini yiyemem

her zaman diyorum. Yulaf ezmesini yoğurt veya ayran ile yiyin. Meyve dilimleyin içine, biraz da baharat.tamam.

yulaf için bir öneri;
eğer su veya süt ile tüketemiyorsanız kahvaltı esnasında üzüm suyu ile iyi olabilir, tercihe göre
antrenmandan önce mutlaka yulaf, esmer pirinç, esmer bulgur(biraz daha ucuz), haşlanmış patates, vb karbonhidratları atlamayınız

Abi ben onu su ile bile yedim tadının iyi olduğunu zaten kimse iddia etmez ama müsli'yi bilirmisin onun meyvelisi falandır, tadıda çok güzeldir ama şeker oranı yüksek ve de daha pahalı olduğu için pek tercih edilmez.Önerim bir kutu müsli al onu yulafla birleştir 1:3 oranında ya da 1:4 oranında sütü dökmeden önce iyice karıştır sonra sütü boşalt.Böylece hem tadı güzel olur hem çok az şeker alırsın hemde ekonomik olurthums:

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi | Sayfa 31 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
yulaf ezmesi yemenin yolu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı