Prqressive
Üye
Merhaba, bende bu forum sayesinde sabahları daha iyi bir kahvaltıyı nasıl yapabilirim soruma yanıt ararken Eti Litalifi ve Yulafın faydalarını öğrendim. Çok market gezdim ama bulamadım. Marketler bana senin gibi bir kaç kişi daha gelip sordu ama satmıyoruz dedi. En son bulduğum yerde son 4 paket vardı. 3 paketi alıp diğer paketide arayan birilerine bıraktım
Litalif bulma macerası son buldu ama diğer bir sorun lezzeti. Bende yiyemedim tabi normalde yemeklerin tadına çok önem vermesemde yiyemedim.
İlk gün meyveler ile birlikte püre yaparak yedim. 2. Gün yumurta ile yedim. Bugün farklı bir lezzet keşfettim.
İşte sonuç;
Tadı muhteşem oldu. Birşey izlerken veya kahvaltıda çok rahat yenilebilir.
Sıcakken tüketin
(Odalamayı yapamamışım makinenin şarjı bitmek üzereydi dikkat etmeden çektim
)

Litalif bulma macerası son buldu ama diğer bir sorun lezzeti. Bende yiyemedim tabi normalde yemeklerin tadına çok önem vermesemde yiyemedim.
İlk gün meyveler ile birlikte püre yaparak yedim. 2. Gün yumurta ile yedim. Bugün farklı bir lezzet keşfettim.
- 1 Adet domates
- 1 Adet yumurta
- Ortalama yarım su bardağının biraz üstünde daha önce blender da toz haline getirilmiş Eti Litalifi ve biraz karabiberi çırpıcıda karıştırdım.
- Teflon bir tavada ısıttım ve daha sert ve yoğun bir kıvam alana kadar bekledim.
- Kıvamı sertleşince tavadan alıp ince uzun şekilde avucumun içinde sıkarak şekil verdim.
- Fırını 180 dereceye alıp ızgaraya dizdim.
- Fırına sürdüm nar gibi kızardıktan sonra aldım.
İşte sonuç;
Tadı muhteşem oldu. Birşey izlerken veya kahvaltıda çok rahat yenilebilir.
Sıcakken tüketin
(Odalamayı yapamamışım makinenin şarjı bitmek üzereydi dikkat etmeden çektim

Son düzenleme: