AkrepHan
Yeni Üye
Arkadaşlar çoğumuz yağsız beslenme için kendimizi parçalıyoruz bende bunlardanım fakat yağsız tavuk göğsü ızgara yapmak çok sıkıntı genelde teflonda yaparım ama annem geçen gün ızgara için tavuk almış göğüs sanıp açtım fakat biraz yağlıydı pişirirken tereddüt ettim ama piştiğinde geçekten yanmamış ve leziz bir et yedim. Sorucağım bi sorum olucak. Yağsız göğsü pişirmek gerçekten çok zor tavaya yapışırsa bi daha o eti yemek zorlaşıyor çünkü suyunu salmıyor kuruyor pişmeden yanıyor çiğ çiğ yemek zorunda kalıyoruz. 2 pişirmeden birinde böyle oluyor. Hindi etinde bu sorun yoktu hindi etide sanırım biraz yağlı ama biz VG ciler yağ koymadan pişirdiğimiz için çok yağsız etler düzgün pişemiyor. Yağlı bir eti yağsız şekilde pişirip suyunu iyice saldıktan sonra ksıık ateşte pişirir ve yersek yağlanma durumu ne olur?
iyi forumlar
iyi forumlar