sheridan
Üye
protein- karb ve yağ olarak sıralayacağım
Dana fileto
20-0-3
Tavuk göğüs
22-0-2 ile 1 arası değişmekte tavuğa bağlı
Hindi Gögüs
23-0-2 ile 1 arası değişmekte hindiye bağlı
Kalamar
17-0-0.5
Levrek
18-0-2.5
somonunki değişmekte çok fazla türü var hepsi bir değil onu yazmıyorum o yüzden
aşşağı yukarı böyle pişirdikten sonra yağ orani bir miktarı biraz düşebilir ton balığını yazmadım o zaten mevcut herkes görebiliyor
ama mineral ve amino asit bakımından en verimlisi dana eti arkadaşlar malesef 2. hindi tavukta 3. sırayı alır...
Dana fileto
20-0-3
Tavuk göğüs
22-0-2 ile 1 arası değişmekte tavuğa bağlı

Hindi Gögüs
23-0-2 ile 1 arası değişmekte hindiye bağlı

Kalamar
17-0-0.5
Levrek
18-0-2.5
somonunki değişmekte çok fazla türü var hepsi bir değil onu yazmıyorum o yüzden
aşşağı yukarı böyle pişirdikten sonra yağ orani bir miktarı biraz düşebilir ton balığını yazmadım o zaten mevcut herkes görebiliyor

ama mineral ve amino asit bakımından en verimlisi dana eti arkadaşlar malesef 2. hindi tavukta 3. sırayı alır...