• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ev Çalışma İle Yapılan Vücut

VgIsmaıl

Yeni Üye
94259.jpg

94248.jpg

9423q.jpg

9422t.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kaç poz daha koyup biraz bilgi verirsen(Boy,kilo,ne zamandır yapıyorsun vb.)daha sağlıklı yorumlar alabilirsin.

Bencede çok küçük net değil... Eh be kardeşim gözümüze sokcaksın nerdeyse resimleri zaten monitörümüz yandı 17 inç kullanıyoruz resimlerine bakarken işkence çektim resmen :)

3 Ayda evde bu gelişme gerçekten süper hatta inanasım gelmiyor gerçekten harika.Bende kendimi spor salonunda gerçekten çalışıyor zannediyormuşum :S

büyük ebatlarda olduğu için birkaç resminiz silindi..bir iki gün içinde sırt ve yan pozlar eklemelisiniz..aksi takdirde başlığınız kural dışı olduğu için kilitlenecektir.

9kqf6.jpg

9kqfy.jpg

9kqg6.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:16 ----------

Supplement olarak neler kullandin?

Hiçbir Destek Besin Kullanmadım.Sadece Normal Ev Beslenmesi,Tavuk Göğsü,Yağsız Pilav,Haşlanmş Yumurta :)

bence guzel bir gelisim ama omuzlarda bir orantisizlik var gibi yoksa fotodan anlayamadim ama bence dogru yoldasin boyle devam bide karin egzersizlerini merak ettim ozellikle dorsi cok hos

9kqf6.jpg

9kqfy.jpg

9kqg6.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:16 ----------

Hiçbir Destek Besin Kullanmadım.Sadece Normal Ev Beslenmesi,Tavuk Göğsü,Yağsız Pilav,Haşlanmş Yumurta :)

Önceden herhangi bir sporla felan uğraştınız mı ?

bu sırtı evde neyle yaptın? sadece barfiks mi? göğüsü ve bicepci biraz daha hacimlendirirsen güzel olacak. nasıl çalıştın bilmiyorum ama evde bundan daha iyisi çok zor yapılırdı. tebrik ederim.

Back
Yukarı