TürkYurdu
Üye
Yemeği sadece beslenmek için değil aynı zamanda zevk almak için de yiyorsanız ve çocukluğunuzda yıllarca tükettiğiniz bebe bisküvisinin tadını hala benim gibi özlemle ananlardan hatta arada bir kaçamak olarak alıp yiyenlerdenseniz işte size ilaç gibi bir tarif. 
Tat olarak aynı bebe bisküvisi tadını alacaksınız.

Benim gibi sporu sabah kahvaltısından sonra gidip yapanlardansanız mükemmel bir öğün oluyor hem karbonhidrat hem de protein.
Yanında sade ya da sütlü nestcafeyle denerseniz aldığınız lezzetin ikiye katlanacağını garanti ederim.
SAYGILARIMLA...

Tat olarak aynı bebe bisküvisi tadını alacaksınız.

- Derin bir karıştırma kabına 2 yumurta kırıyoruz.
- Daha sonra, üstüne yaklaşık 70 gr yulaf ezmesi ekliyoruz.
- Kıvam vermesi ve mikserde kolay karışması açısından göz kararı biraz süt ekliyoruz.
- 1-2 yemek kaşığı lor peyniri ilave ettikten sonra,
- En can alıcı ve bebe bisküvisi tadını veren kısma geliyoruz.
1 ölçek whey protein(çikolatalı olması tercihimdir; ben şahsen optimum %100 whey kullanıyorum) ekliyoruz.
- Mikserle bu karışımı iyice karıştırıp sıvı kıvama gelinceye kadar bekliyoruz.
- Sıvı kıvama gelen karışımımızı altı tutmasın diye çok az zeytinyağı koyduğunuz ve daha önceden kızdırdığımız tavamıza döküyoruz.
- Üstünü de herhangibi bir tencere kapağıyla kapatıp, orta derecede bir ateşte arada sırada altının yanmasını engelleyecek şekilde kontrol ederek pişiriyoruz. ( omlet yapar gibi )

Benim gibi sporu sabah kahvaltısından sonra gidip yapanlardansanız mükemmel bir öğün oluyor hem karbonhidrat hem de protein.

Yanında sade ya da sütlü nestcafeyle denerseniz aldığınız lezzetin ikiye katlanacağını garanti ederim.

SAYGILARIMLA...