ev yapımı kilo aldırıcı(yüksek proteinli)

öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar kilo aldırıcılarla ilgili uzun bir araştırmadan sonra bu konuyu acmaya karar verdim tamamen benim tarifim ben beğendim ve paylaşmak istedim alıntı değildir :D
gereken malzemeler:leblebi,fındık,muz.
besin değerleri:
leblebi:500 gram _ protein:100 gram ,karbonhidrat:185 gram, yağ:10 gram ,kalori:1286 kcal
fındık:200 gram_protein:21 gram , karbonhidrat: 19 gram, yağ: 110 gram,kalori:1316 kcal
muz :4 adet orta boy_protein:3,5 gram,karbonhidrat:64 gram, yağ:0 kalori: 285 kcal
toplam
PROTEİN:124,5 GRAM,KARBONHİDRAT:268 GRAM,YAĞ:120 GRAM,KALORİ:2887
yapılışı her malzemeyi mikserde karıştırıyoruz ve toz halinde tüketiyoruz . tabiki bir günde yenecek bir besin olmadı :D bunu bazı günlere yayarak yiyebilirsiniz besin ögesi olarak supplamentlerle pek bir farkı yok arastırmalarıma göre bu kalorili bir supplamenti 5 günde tüketmeniz öneriliyor umarım beğenirsiniz afiyet olsun :D

bunu nasıl tuketecez nezamanlar bıraz acıklasaydın ıyıdı :)

leblebide okadar protein varmıydı yaa :D 500 gr da 100 gr çok iyimiş valla dikkat etmemişim hiç tüketimi arttıralım ;) gerçi 500 gram leblebi de çok fazla yapar. peki bu karışımda toz halinde tüketin yazılmış muzları bunlarla karıştırınca toz kıvamı kalacakmı yoksa fırınlama gibi birşeymi yapmak lazım?

leblebide okadar protein varmıydı yaa :D 500 gr da 100 gr çok iyimiş valla dikkat etmemişim hiç tüketimi arttıralım ;) gerçi 500 gram leblebi de çok fazla yapar. peki bu karışımda toz halinde tüketin yazılmış muzları bunlarla karıştırınca toz kıvamı kalacakmı yoksa fırınlama gibi birşeymi yapmak lazım?[/evet leblebi ana maddesi nohut olduğu için cok yüksek proteinli :D ben toz halinde tüketiyorum tadıda kıvamıda gayet iyi ama istersen fırınlayıp üstüne muz atabilirsin o şekilde hiç denemedim deneyip yazarsan iyi olur .
[DOUBLEPOST=1409165240][/DOUBLEPOST]
bunu nasıl tuketecez nezamanlar bıraz acıklasaydın ıyıdı :)
Ben kilo alma döneminde hergün antreman sonrası tüketiyordum hem sağlıklı hem besin değeri yüksek gayette başarılı antreman sonrası tüketmeni öneririm :D

[DOUBLEPOST=1409165240][/DOUBLEPOST]
Ben kilo alma döneminde hergün antreman sonrası tüketiyordum hem sağlıklı hem besin değeri yüksek gayette başarılı antreman sonrası tüketmeni öneririm :D

Antreman sonrasıda yanı hazırlanısını pek anlamadım hocam :)

Birinci alternatif :önce leblebiyi ez sonra mikserde muzla ve fındık ezmesiyle karıştır ardından o şekilde tüket . İkinci alternatif: önce leblebiyi mikserde karıştır sonra fırınla üstüünü ezilmiş muzla kapla ardından fındık parçacıklarıyla süsle . eğer kolay şekilde hazırlamak istiyorsan birinci alternatifi yapmanı eğer zamanın varsa ve pasta kıvamında tüketmek istiyorsan ikinci alternatif :D o senin zevkine kalmış .Bence tadı gayet hoş oluyor ama tadından hoşlanmassan az miktara çikolatada ekleyebilirsin :
Antreman sonrasıda yanı hazırlanısını pek anlamadım hocam :)

Birinci alternatif :önce leblebiyi ez sonra mikserde muzla ve fındık ezmesiyle karıştır ardından o şekilde tüket . İkinci alternatif: önce leblebiyi mikserde karıştır sonra fırınla üstüünü ezilmiş muzla kapla ardından fındık parçacıklarıyla süsle . eğer kolay şekilde hazırlamak istiyorsan birinci alternatifi yapmanı eğer zamanın varsa ve pasta kıvamında tüketmek istiyorsan ikinci alternatif :D o senin zevkine kalmış .Bence tadı gayet hoş oluyor ama tadından hoşlanmassan az miktara çikolatada ekleyebilirsin :

Anlasıldı bu cok kalori veriyor bunu antreman sonrası bıtırebılırmıym hepsını ? :D günlük kalorım bu kadar benım zaten

Bunu içen yerinde duramaz arkadaş 2887 kalori nedir :D Bir gainerin yaklaşık 3 4 servisine eşit :D
kardeşim bende zaten o yüzden 5 günde yenmesini önerdim ayrıca doğru kilo aldırıcılardan pek farkı yok üstelik maliyeti çok az :D[DOUBLEPOST=1409169921][/DOUBLEPOST]
Anlasıldı bu cok kalori veriyor bunu antreman sonrası bıtırebılırmıym hepsını ? :D günlük kalorım bu kadar benım zaten
istiyorsan tüketebilirsin tabi o sana kalmış ama kontrollü tüketmen daha faydalı fitt in dediği gibi kalorisi çok fazla kilo alayım derken yağlanmada aman :D

kardeşim bende zaten o yüzden 5 günde yenmesini önerdim ayrıca doğru kilo aldırıcılardan pek farkı yok üstelik maliyeti çok az :D[DOUBLEPOST=1409169921][/DOUBLEPOST]
istiyorsan tüketebilirsin tabi o sana kalmış ama kontrollü tüketmen daha faydalı fitt in dediği gibi kalorisi çok fazla kilo alayım derken yağlanmada aman :D

Bunu ben az az yıyıym aksama kadar , bide antreman sonrası :D

leblebinin bukadar çok protein içerdiğini yeni duyuyorum mucizeymiş :D aydınlandım şuan
evet bende öğrendikten hemen sonra paylaşmak istedim umarım işine yarar :D[DOUBLEPOST=1409225363][/DOUBLEPOST]
Bitkisel protein olduğundan dolayı pek etki edeceğini sanmıyorum ama yinede protein :D
doğru bitkisel protein ama kaliteli karbonhidrat oranıda çok yüksek ayrıca yağ oranı çok az :D

Bunu denicem bende. Son zamanlarda aşırı kilo verdim ve tadı daha güzel olsa da tuzlu leblebi olmaz sanırım.

5gün içindemi tüketicez yoksa 5 günde bir kere mi? Teşekkürler bu arada @mr.perfect

beyler yaptım ilk deneyimlerimi yazayım
leblebiyi toz haline getirdim içine muz attım birazda süt, macun kıvamına geldi
tadı güzel yaklaşık 200-300 gr leblebi + 1 muz bi oturuşta yedim :D

Back
Yukarı