Ev yapımı kilo aldırıcı

Arkadaşlar bilindiği gibi kilo alma derdi vardır çoğu kişide kilo aldırıcı almak ise biraz pahalıya geliyor. Ben bunun için yarın yada 2 gün sonra bir karışım yapacağım.

3 kg irmik
2 kg bal

kullanacağım Birbirine karıştıracağım ve gün içinde ara öğün olarak yiyeceğim

100 Gr irmikte 10 gr bitkisel protein 72 gr karbonhidrat 1 gr yağ var

100 gr balda 0 gr yağ 82 gr karbonhidrat var ve ikisinin oranı 100 gr da 75 gr karbonhidrata tekamül ediyor

Şu anlık düşüncem bu eklemek isteyen olursa sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bal değil de bebek bisküvisi ile yaptım irmiği tamamen toz haline değilsede bayağı bi toz haline getirdim içine bebek bisküvisi attım bayağı bebek bisküvisindede % 75 oranında karbonhidrat var bu ikisini karıştırdım ve tatları süper oldu yerken içine süt atıyorum gevrek hesabı isteyen sıcak su da atabilir baldan kacındım dediğiniz gibi şekerli olma riski var ve de biraz pahalı bana göre staj parası ile anca onlar alındı weight grainer alamayana tavsiyemdir kesinlikle...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:17 ----------

Bu forumda çok ilginç gainer tarifleri verildi ama bu kadar sade olanını sen verdin :) Tarifi yaptıktan sonra bu başlık altından fotoğraf ve düşüncelerini paylaşırsan sevinirim..

Şimdi ufak miktarda yaptım onu yedim daha sonra büyük miktarda yaptığımı resimleyeceğim aklıma gelmedi kusura kalma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok farklı bir gainer olmuş bundan alacagın kilo sadece yag kilosu olur bu şekilde almaktansa hiç kilo almaman daha mantıklı hazır gainerler kompleks basit karbonhidrat ve protein içermektedir bu sebepten daha kaliteli kilo alımına yardımcı olur

çok farklı bir gainer olmuş bundan alacagın kilo sadece yag kilosu olur bu şekilde almaktansa hiç kilo almaman daha mantıklı hazır gainerler kompleks basit karbonhidrat ve protein içermektedir bu sebepten daha kaliteli kilo alımına yardımcı olur

ama ne yemem gerek komplex karbonhidrattan aldığım elbiselerin göğüs tarafı cuk oturuyor beli ipince kalıyor biraz kilo almam gerek ne şekilde olursa olsun ondan sonra forma girerim

Back
Yukarı