Libérty
Üye
Arkadaşlar ev yapımı weight-gainer yapmayı düşünüyorum. Forumda yaptığım araştırma sonucu bikaç tarif buldum ancak kararsız kaldım yardımlarınıza ihtiyacım var. Bulduğum tarifler ise şunlar;
1.
- 1 bardak düşük yağlı süt ( 300ml)
- 1 orta boy muz
- 2 yemek kaşığı fıstık ezmesı ( bu marketlerde satılan krem şeklinde )
- 1 dondurma kaşığı vanilya tozu ( bunu pek kullanmıyorum )
- 1 servis whey protein tozu
Burada aklıma takılan soru şu; whey protein tozum yok bunu başka bir şekilde takviye etmem mümkün mü veya önerdiğiniz bir marka var mı?
2.
-2 Kaşık whey protein (daha da ekonomik olsun diye 500ml yumurta akı da olabilir bence)
-250 gr. light süt
-1 orta boy muz
-60gr dekstroz veya sofra şekeri(bn olsam 2-3 çorba kaşığı bal koyardım)
Burada whey proteine alternatif olarak yumurta akı önerilmiş ancak forumda yumurta akı kullanımının sakıncalı olduğu söyleniyor, siz ne önerirsiniz?
3.
2 adet muz,
3 adet yumurta akı(tam yumurtada olabilr),
2 dolu kaşık fındıklı çokokrem,
1 bardak yağlı süt(isteğe bağlı diyette olabilir).
Bu tariflerden hangisini önerirsiniz, amacım kilo almak, ne kadar hızlı etki gösterirse o kadar iyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
1.
- 1 bardak düşük yağlı süt ( 300ml)
- 1 orta boy muz
- 2 yemek kaşığı fıstık ezmesı ( bu marketlerde satılan krem şeklinde )
- 1 dondurma kaşığı vanilya tozu ( bunu pek kullanmıyorum )
- 1 servis whey protein tozu
Burada aklıma takılan soru şu; whey protein tozum yok bunu başka bir şekilde takviye etmem mümkün mü veya önerdiğiniz bir marka var mı?
2.
-2 Kaşık whey protein (daha da ekonomik olsun diye 500ml yumurta akı da olabilir bence)
-250 gr. light süt
-1 orta boy muz
-60gr dekstroz veya sofra şekeri(bn olsam 2-3 çorba kaşığı bal koyardım)
Burada whey proteine alternatif olarak yumurta akı önerilmiş ancak forumda yumurta akı kullanımının sakıncalı olduğu söyleniyor, siz ne önerirsiniz?
3.
2 adet muz,
3 adet yumurta akı(tam yumurtada olabilr),
2 dolu kaşık fındıklı çokokrem,
1 bardak yağlı süt(isteğe bağlı diyette olabilir).
Bu tariflerden hangisini önerirsiniz, amacım kilo almak, ne kadar hızlı etki gösterirse o kadar iyi. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..