Evde Çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sgns12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sgns12

Üye
Öncelikler herkese merhaba bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim.Ben 18 yaşındayım ve bu sene üniversite sınavları dolayısıyla spor salonuna gidemiyorum gün içinde ders çalıştığım için akşamları bana kalıyor geçen sene spor yapmıştım fakat şimdi tekrar yapmak istiyorum fakat bu sefer evde olacak.Asıl istediğim şey omuzları genişletmek ve birazda göğüsleri geliştirmek ama asıl hedef omuzlar.Forumda evde uygulayabileceğim bir program buldum program şöyle

(PAZARTESİ-SALI-PERŞEMBE-CUMA)

1.HAFTA --------------------------2.HAFTA

4X15 ŞINAV-----------------------5X20 ŞINAV
4X20 MEKİK-----------------------5X20 MEKİK
3X4 BARFİX ------------------------3X4 BARFİX

3 VE 4.HAFTA------------------------5 VE 6.HAFTA

5X20 ŞINAV----------------------------6X25 ŞINAV
5X20 MEKİK-----------------------------6X25 MEKİK
3X4 BARFİX ----------------------------2X8 BARFİX

7 VE 8.HAFTA--------------------------9.HAFTA

6X30 ŞINAV---------------------------6X30 ŞINAV
6X30 MEKİK --------------------------6X30 MEKİK
2X10 BARFİX -------------------------3X10 BARFİX

Progam genel olarak böyle sorum şu bu programda barfixi çıkarıp yerine '' V ŞINAV '' çeksem olur mu ? birde bu programın omuzlara ve göğüslere etkisi nasıl olur ?

Yardım eden herkese çoook teşekkür ederim

Olmaz. Burda zaten hareket olarak.bir tek.barfiks var onuda cikartiyorsun. Program zaten yetersiz cikartma daha fazla.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfiks guzel ve temel bir hareket. Evde calisacaksan cok fazla secenegin yok .demir al cok faydasini gorursun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

--Tekrar sayıları ve set sayıları güzel, bunları haftalık olarak arttırman da süper.
--Şınav: Güzel. / Bir süre sonra alkışlı şınava filan geçebilirsin.
-Barfiks: Güzel.
-Karın için; ilk önce plank yap, üstüne leg raise yap, onun üstüne de crunch yap.
-V-push up fena değil, zor bir harekete benziyor bilmiyorum, ama en iyisi ve en zoru; Handstand Push-Ups

Back
Yukarı