Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Ben önümüzdeki haftaya kadar boksa başlayacağım. Ama aynı zamanda vücudumu da geliştirmek istiyorum. 1.78 boy, 72 kilo. Biraz yağlanma var. Nasıl bir çalışma izlemeliyim? Boksa da yardımcı olacak şekilde...
Bir diğer konu; beslenme elbette. Beslenme bölümüne tekrar konu açmak istemedim, o yüzden burada sormak istiyorum. Ben kilo almak istemiyorum. Önereceğiniz çalışmaya bir de ufaktan bir beslenme tavsiyesi verirseniz, çok memnun olurum.
Yukarıdaki linkte beslenme ile ilgili başlıklar mevcuttur. 'Boks' şeklinde konu başlıklarında arama yaparsanız, boks ve v.g. nin birlikte yapılması konusuyla ilgili daha önce başlıkların açıldığını göreceksiniz. Bu başlıkları inceleyebilir, yine de sorunuzun cevabını bulamamışsanız, sorunuzu bu başlıklardan istediğiniz birinde sorabilirsiniz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.