Evde şinav çekerek gögüs kaslarını geliştirme

Merhaba arkadaşlar ben 18 yasındayım ve 126 kilodan 87 kiloya düştüm gögüslerde sarkma oldu ve bu sarkmayı gidermek istiyorum sizlere bir sorum olucak evde şinav çekerek kaç ayda gögüsler toplanır ?

Çalışma düzenim : Sabah 2 set 12
Akşam 2 set 12
yeni başadıgım için şuanlik böyle ilerliyen haftalara dogru 5 - 5 arttırmayı dusunuyorum sizce nekadar sürede toparlanır ?

Beslenme düzenim :
Sabah : 1 adet haslanmıs yumurta 1 adet domatez 1 adet salatalık 3 adet zeytin 2 dilim çavdar ekmegi ve Ufak kibrit kutusu kadar light beyaz peynir

Öglen : genelde bişi yemıyorum açlıgım olmuyo

akşam : 1 adet domatez 1 adet salatalık 1 kase yogurt ve 100 gr tavuk gögüsü

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR

Bukadar az beslenirsen tabi sarkma olur. Birde bu kadar az beslenip üstüne spor yapıyosan kaslarda çöpe ( spor yapmasanda çöpe gider gerçi bu kadar az besinle) geriye ne kaldı? Sarkık göğüsler, güçsüz vücut, sürekli yorgunluk hali ve sağlıksız verilmiş diyeti bıraktıktan sonra hızlıca alınacak kilolar. Böyle olsun istemiyosan. Sabah kahvaltısı tamam olmuş 2-3 saat sonra meyveni ye 2-3 saat sonra mutlaka öğle yemeğini ye 2-3 saat sonra badem - ceviz - fındık her birinden 5-6 tane sonra yürüyüşe çık 1 saat. Eve gel akşam yemeğini ye. 1 - 2 saat sonra yoğurt ye. Kabaca söyleyebileceklerim bunlar yol yakınken yanlış yolundan dön ayrıca fitnessa başla öğle 20 şınav çekmekle toplayamazsın hiç bir şeyi.[DOUBLEPOST=1441731574][/DOUBLEPOST]
Afrika diyeti heralde diyet[DOUBLEPOST=1441731303][/DOUBLEPOST]800 kalori tutuyormu o yediklerin ?
Zorlasan 500 kalori.

Merhaba arkadaşlar ben 18 yasındayım ve 126 kilodan 87 kiloya düştüm gögüslerde sarkma oldu ve bu sarkmayı gidermek istiyorum sizlere bir sorum olucak evde şinav çekerek kaç ayda gögüsler toplanır ?

Çalışma düzenim : Sabah 2 set 12
Akşam 2 set 12
yeni başadıgım için şuanlik böyle ilerliyen haftalara dogru 5 - 5 arttırmayı dusunuyorum sizce nekadar sürede toparlanır ?

Beslenme düzenim :
Sabah : 1 adet haslanmıs yumurta 1 adet domatez 1 adet salatalık 3 adet zeytin 2 dilim çavdar ekmegi ve Ufak kibrit kutusu kadar light beyaz peynir

Öglen : genelde bişi yemıyorum açlıgım olmuyo

akşam : 1 adet domatez 1 adet salatalık 1 kase yogurt ve 100 gr tavuk gögüsü

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR
Böyle beslenerek hiçbir yere varamazsın.Forumun beslenme ve yağ takımı bölümlerini okumanın öneririm.Günlük kalori ihtiyacını hesapla ve belirli bir miktarda düşür. Bu kadar az kalori alarak kas kaybı yaşar ve yağ yakamazsın.

Back
Yukarı