• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde 12 aylık çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 aydır evde elimden geldiğince çalışıyorum çok düzenli çalışabildiğim söylenemez 8 kg lık 2 dumbell var barfix şınav falan birşeyler çıktı ortaya iyi veya kotu yorumlarınız bekliyorum ölçüler;
kol:32
omuz:125
bel:74
bacak:55

Eklentiler

• 123.jpg
    123.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 656
  • 451.jpg
    451.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 613
  • 222222.jpg
    222222.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 649
  • 432321.jpg
    432321.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 612
  • 42321451.jpg
    42321451.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 625
  • 512315.jpg
    512315.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 516
  • 5131251231.jpg
    5131251231.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 533
  • 4222.jpg
    4222.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 573
Son düzenleme:
kasların oturmuş artık fazla protein ve karbonhidrat al iyi beslen meyve sebze kg almalısın kas olarak tavsiyem bu forma bak çok işine yarar bilgiler var ben şöyle düşünüyorum be nemekelrken koşanlar var sitede yani bizim geçtiğimiz yoldan geçeli yılalr olmuş bak neler var gelişirsin ama yavaş yavaş kafana takma k gelsin

Yağsız ve gelişmeye müsait bir vücudun var fakat iyi beslenmediğini düşünüyorum, iyi bir beslenme ile hacim kazanırsan güzel görüneceğini düşünüyorum. ; )

evde antreman oldukça zor ancak daha da önemlisi vücut geliştirmenin sırrı beslenme diye düşünüyorum, karbonhidrat, protein oranı yüksek ve lifli yiyecekler tüketmen yararına olacaktır.

boy ve kilonuda yazarsan daha sağlıklı yorumlar yapılabilir kilon az gibi beslenmene iyi bak kilo alıp kas kütleni arttırmaya bak derim yani biraz hacim yapman lazım.

12 ay önceki halin hakkında, bizi görsel veya yazılı olarak bilgilendirirsen, eksiklerini beraber tespit edip, program veya ne yapman gerektiği hakkında, daha faydalı paylaşımlarda bulunabiliriz. Bence vücudun güzel yağsız, kaslar kendini belli etmeye başlamış. Bize önden üst vücut fotoğrafınıda ekle, göğüs ve mide kasların ne durumda?. Genel görünümün iyi. İmkanların müsait ise bir spor salonuna yazıl, beslenmene ve dinlenmene özen göstermelisin.

evde çalışmana göre gayet iyi kilo olarak 65 civarı olduğunu tahmin ediyorum:) o kiloya göre kasların parçalı bu da gayet normal dumbell ağırlıklarını arttır ve ev programları var onların bir listesini bul evde uygula çok daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı