Boyum 1.78 Kilom 90 1996 Dogumluyum 1 Bucuk Aydır Kick Boxa Gidiyorum ..
Hem vucut yapmak icin hemde kick boxda rakiplerimi sert vuruslarla devirmek icin kendime haftalik calisma programi hazirladim evimde 2 adet dumbellim var 5 kg
Beslenme: Pek dikat etmem ..
Calisma Programi :
P.tesi : Kick Box
Salı : Dumbell
3x12 Yapiyorum Gogus Ve Kol
Gogus
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Kol
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
2 Set Halinda 30 Mekik 20 Cift Bacak kaldirma(karin kaslari icin) 15 Sınav 15 cok kalk (bacak kasları icin) kick boxta gostermıslerdı bu hareketlerı
Carsamba : Kick Box
Persembe
4x8 Gine Omuz Arka Kol
Omuz[/B]
Neck Dumbell Press
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol[
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
2 Set Halinda 30 Mekik 20 Cift Bacak kaldirma(karin kaslari icin) 15 Sınav 15 cok kalk (bacak kasları icin) kick boxta gostermıslerdı bu hareketlerı
Cuma : Kick Box
Cumartesi pazar dinleniyorum
)
Not : Forumdan aldim bu hareketleri bazilari ayakta hareketler onlari yapmiyorum boyum kısalır diye
Yanlislari Söylerseniz Sevinirim Saygılar ..
Hem vucut yapmak icin hemde kick boxda rakiplerimi sert vuruslarla devirmek icin kendime haftalik calisma programi hazirladim evimde 2 adet dumbellim var 5 kg
Beslenme: Pek dikat etmem ..
Calisma Programi :
P.tesi : Kick Box
Salı : Dumbell
3x12 Yapiyorum Gogus Ve Kol
Gogus
Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Kol
Dumbbell Curls
Hammer Curls
Dumbbell Preacher Curls
Carsamba : Kick Box
Persembe
4x8 Gine Omuz Arka Kol
Omuz[/B]
Neck Dumbell Press
Arnold Press
Dumbbell Lateral Raises
Arka Kol[
Lying Dumbbell Extensions
Dumbbell French
Cuma : Kick Box
Cumartesi pazar dinleniyorum

Not : Forumdan aldim bu hareketleri bazilari ayakta hareketler onlari yapmiyorum boyum kısalır diye

Yanlislari Söylerseniz Sevinirim Saygılar ..