• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde 2 aylk kendi teknğm vardı, artık body başldm 1,5 ay oldu esksi ile karşılaştırdm

dj_absolut

Yeni Üye
Arkadaşlar Birçoğunuz bilir 2-3 ay önce resimelrimi eklemiştim evde kendi tekniğim diye 2 aylık çalışmamı...Alttaki yazıyı yazmıştım hatt birçoğunuz hatırlar...Body başladım 1,5 ay oldu..ve onceki konumdaki resimelrle 1,5 aylı kresimelrimi karşılaştırdım bakalım şimdiki yorumlarınızı görelim bazı arkadaşlar boşuna heveslendiğimi söylüyodu...

((( Arkadaşlar evde kendi uyguladığım yöntem ile 30 günde aşağıdaki resmlerdeki gibi sonuç aldım, oncelikle belirteymki daha öncehiç body salonuna gitmedim veya herhangi bi alet kullanmadım, calışmalara başlamadan once 55 kiloydum şimdi 30 günde 62 oldum hayatmda ilk defa bu kiloya ulaştım...(kol kalınlığım neredeyse bilek kalınlığı kadar inceydi...)

Tekniğim:

Sabah 3 set 7 şer kez barfiks

Öğlen 3 set 16 şar kez şınav

Akşam yatmadan once 3 set 15 er kez yumruk ile şınav..

setler arasında 15 dakika dinlenme molası veriyorum

KİLO:62
BOY:1,72

Sorum: Arkadşlarım vücut yapımın body ye cok uygun oldugunu söyler acaba düzenli body salona gitsem sonuç nasıl olur acaba...)))

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 665
  • 2.jpg
    2.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 706
  • 3.jpg
    3.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 562
Göğüsle tricebs de gelişme olmuş, başka yerlerde bir fark göremedim. Zaten 1.5 ayda gözle görülük çok büyük bir fark olmaz. Çalışmalara disiplinli ve düzenli bir şekilde devam edersen amacına ulaşırsın. 62 kilo bana da inandırıcı gelmedi. Birde boşuna heveslenme de demek anlayamadım bu iş şans oyunu değildir sen düzenli beslenme ve antrenman yaptıkdan sonra vucüt illaki buna karsı gelişir. Antrenman programı konusunda forumdan araştırma yapmanı öneririm. İyi gelişmek için iyi bir antrenman programıda şarttır.

öncelikle salona yazılmakla en iyisini yapmışsın.çünkü evde kendi tekniğinle olacak şey değildi 15 dakika mola felan çok saçma bir teknikmiş.1.5 aylık bir süreç değişim için çok erken, vücudu 1.5 ay önceki fotolarla karşılaştırmak imkansız.daha yolun başındasın, bi zaman geçsin vücudu oturtmaya bak o zaman bu resimlerle sonrakileri koyabilirsin.

62 Kilo mu ? Kilo 62 ise herhalde boy 1,40 falandır ?

salona yazılman bence de cook ıyı olmus
ayrıca resim acıklamasıda aynı resım ustunde oldugundan baya guzel ,hemde cook yer tutmamıs , uygulanması gereken bır teknık.

ayrıca kilona bence bak ki aradakı farkı sende net olarak gorebılesın ;)

Back
Yukarı