dj_absolut
Yeni Üye
Arkadaşlar Birçoğunuz bilir 2-3 ay önce resimelrimi eklemiştim evde kendi tekniğim diye 2 aylık çalışmamı...Alttaki yazıyı yazmıştım hatt birçoğunuz hatırlar...Body başladım 1,5 ay oldu..ve onceki konumdaki resimelrle 1,5 aylı kresimelrimi karşılaştırdım bakalım şimdiki yorumlarınızı görelim bazı arkadaşlar boşuna heveslendiğimi söylüyodu...
((( Arkadaşlar evde kendi uyguladığım yöntem ile 30 günde aşağıdaki resmlerdeki gibi sonuç aldım, oncelikle belirteymki daha öncehiç body salonuna gitmedim veya herhangi bi alet kullanmadım, calışmalara başlamadan once 55 kiloydum şimdi 30 günde 62 oldum hayatmda ilk defa bu kiloya ulaştım...(kol kalınlığım neredeyse bilek kalınlığı kadar inceydi...)
Tekniğim:
Sabah 3 set 7 şer kez barfiks
Öğlen 3 set 16 şar kez şınav
Akşam yatmadan once 3 set 15 er kez yumruk ile şınav..
setler arasında 15 dakika dinlenme molası veriyorum
KİLO:62
BOY:1,72
Sorum: Arkadşlarım vücut yapımın body ye cok uygun oldugunu söyler acaba düzenli body salona gitsem sonuç nasıl olur acaba...)))
((( Arkadaşlar evde kendi uyguladığım yöntem ile 30 günde aşağıdaki resmlerdeki gibi sonuç aldım, oncelikle belirteymki daha öncehiç body salonuna gitmedim veya herhangi bi alet kullanmadım, calışmalara başlamadan once 55 kiloydum şimdi 30 günde 62 oldum hayatmda ilk defa bu kiloya ulaştım...(kol kalınlığım neredeyse bilek kalınlığı kadar inceydi...)
Tekniğim:
Sabah 3 set 7 şer kez barfiks
Öğlen 3 set 16 şar kez şınav
Akşam yatmadan once 3 set 15 er kez yumruk ile şınav..
setler arasında 15 dakika dinlenme molası veriyorum
KİLO:62
BOY:1,72
Sorum: Arkadşlarım vücut yapımın body ye cok uygun oldugunu söyler acaba düzenli body salona gitsem sonuç nasıl olur acaba...)))