• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde 4 ay Fitness'de 3 ay toplam 7'inci ayım

Siteyi bayadır takip ediyorum bayada yardımcı oldu tüm makaleleri yardımcı olabilicek püf noktaları dinledim şuanda devam ediyorum yaza girmeden 2 ay önce cardio ve diyet yapıcam şimdi tek fotoğrafım var sonra yenilerinide çekip koyucam

Antreman programım:
MİDE:
Mekik 4x25
Ters mekik 4x25

GÖĞÜS:
Makine press 4x10
Kelebek 4x12
Üst göğüs dumbell 4x8

SIRT:
Enseye çekiş 4x10
Korna 4x10

OMUZ:
Makine press 4x8
Yanlara açma 4x8

PAZU:
Barbell Curl 4x10

ARKA KOL:
Push down 4x12

SOĞUK ÖLÇÜLERİM:
Göğüs:105
Bel:87
Kol:34
Omuz:117

Boy:1.84
Kilo:86,4

İdmandan önce 1 yumurta içiyorum idmandan sonra 4 yumurta içiyorum 1 bardak süt ve tahin pekmez ek olarak hiç bir kimyasal madde kulanmadım ama bu hafta sanırım Protein tozuna başlıyıcam alabilirsem görüşlerinizi bildirirseniz veya eleştirirseniz benim için çok iyi olur başka fotoğraflarda koyucam şimdiden teşekkürler herkeze inşallah benim için yararlı bi konu olur weightlifter

Eklentiler

• 290797_2476723596408_1202027319_32316168_1726361875_o.jpg
    290797_2476723596408_1202027319_32316168_1726361875_o.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 1.038
Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi bayadır takip ediyorum bayada yardımcı oldu tüm makaleleri yardımcı olabilicek püf noktaları dinledim şuanda devam ediyorum yaza girmeden 2 ay önce cardio ve diyet yapıcam şimdi tek fotoğrafım var sonra yenilerinide çekip koyucam

Antreman programım:
MİDE:
Mekik 4x25
Ters mekik 4x25

GÖĞÜS:
Makine press 4x10
Kelebek 4x12
Üst göğüs dumbell 4x8

SIRT:
Enseye çekiş 4x10
Korna 4x10

OMUZ:
Makine press 4x8
Yanlara açma 4x8

PAZU:
Barbell Curl 4x10

ARKA KOL:
Push down 4x12

SOĞUK ÖLÇÜLERİM:
Göğüs:105
Bel:87
Kol:34
Omuz:117

Boy:1.84
Kilo:86,4

İdmandan önce 1 yumurta içiyorum idmandan sonra 4 yumurta içiyorum 1 bardak süt ve tahin pekmez ek olarak hiç bir kimyasal madde kulanmadım ama bu hafta sanırım Protein tozuna başlıyıcam alabilirsem görüşlerinizi bildirirseniz veya eleştirirseniz benim için çok iyi olur başka fotoğraflarda koyucam şimdiden teşekkürler herkeze inşallah benim için yararlı bi konu olur weightlifter

Kimyasal madde :):):) Boy ve kilon çok iyi,daha iyi olan o kadar kiloda düşük yağ oranına sahip olman.Bu vücuttan çok iş çıkar...

gelişim iyi 7 ayın 7 side salonda olsaydı daha iyi olabilirdi heralde göğüsler fena deil ama ucu yağlı geldi biraz sıkı cardio çalışmalısın birde eksik poz yani sadece 1 tane resim koymuşsun şimdilik bu kadar .resim koyarsan ayrıntıya inerim kolay gelsin.

Teşekkürler pozların sayısını arttırıcam ilerki günlerde göğüs uçları ve alt karın kaslarım baya yağlı ben 4 ay daha şişirip son 2 ay cardio ve diyetle sıkılaştırıp yaza girmeyi planlıyorum bide doğal olduğundan fazla şişmiyor ama protein tozu kullanmaya başlıyıcam inşallah

protein tozuna gerek yok bence doğal beslenme yeterli olur sana önerim kreatin al . Define olcağın zamanda l-carnitine alırsın.

Yeni fotoğraflarım daha temin çektim

Eklentiler

• Fotoğraf0031.jpg
    Fotoğraf0031.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 639
  • Fotoğraf0032.jpg
    Fotoğraf0032.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 572
  • Fotoğraf0034.jpg
    Fotoğraf0034.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 558
  • Fotoğraf0035.jpg
    Fotoğraf0035.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 516
yaşın daha genç acele etmeden kaslarını doldurmaya bak boyun yaşına göre çok iyi esneme hareketlerini ihmal etme boyun daha da uzar 3 ay salonda çalışmış olmana göre güzel yemene içmene dikkat edersen güzel vücudun olabilir :)

ByFelix: belimi inceltmeyi düşünmüyorum ya bu kadar iyi gibi bence yani çünki tamamen üçgen olmayı istemiyorum

Dynamo:aynısını bende düşündüm ya daha ağır girmeye çalışıcam programımda bech press yok onu ekletip 45-50-55-60kg arttırmayı düşünüyorum

omertskn: Vücut olarak şanslı doğmuşum boyum falan uzun bu avantajım çok iyi daha önümde 6 ay var :)

programımda bech press yok onu ekletip 45-50-55-60kg arttırmayı düşünüyorum
bench pressiz göğüs çalışması mı olur mu? hadi pullover girdin üstüne butterfly bi de cable crossover.göğüs için olmazsa olmaz bench presstir.fakat ek olarak diğer saydıklarımı yapabilirsin.

bende antremandan önce yumurta içmene taktım:D sağlık için yumurtanın pişmiş yenmesi gerekir salmonella denen bakterinin çiğ yumurtalardan bulaşma riski yüksek

4 ay için fena değil protein tozunu kullanmaya başlayın artık

protein tozları kimyasal değiller peynirin suyunu kurutarak süt tozu gibi konsantre hale getırıyorlar içindeki tuzu fılan çıkarıyorlar saf proteşn kalıyor geriye günde 1 kere kullanıcaksan antremandan hemen sonra iç

sırt diğer yerlerıne göre daha iyi belin sanırım bıraz ıncelmeli

göğüs çok geri kalmış 4 aya göre ağırlıkları artırın zorlayın vücudu.

Son düzenleme:
Teşekkürler pozların sayısını arttırıcam ilerki günlerde göğüs uçları ve alt karın kaslarım baya yağlı ben 4 ay daha şişirip son 2 ay cardio ve diyetle sıkılaştırıp yaza girmeyi planlıyorum bide doğal olduğundan fazla şişmiyor ama protein tozu kullanmaya başlıyıcam inşallah
Protein tozu kullanınca hemen şişiyosun zaten arnold gibi oluyosun 1 ayda.Dostum protein tozu sadece protein verir.Antremandan sonra ha yumurta yemişsin ha protein tozu.Protein tozu sadece hızlı sindirildiği ve kolay tüketildiği için tercih edilir.Misal ben günde yarım kilo tavuk ya da sabah 5 yumurta yiyemiyorum.Midem almıyor.O yüzden toz kullanıyorum.Öyle senin dediğin gibi de şişirmiyor.Bahsettiğin steroiddir.Creatin kullanman kas artış hızını yükseltebilir.
Vücuduna gelince;
Gelişimin güzel,biraz göğüs eksik gibi geldi bana da.
Ayrıca yağ oranın düşürebilirsen çok daha estetik gözükür.
İyi çalışmalar

Son düzenleme:
Back
Yukarı