Evde Ağırlık Antrenmanı İle Yağ Yakmak

Herkese merhaba. Öncelikle aradığım şeyi forumda epey bulmaya çalışsam da bulamadım ve yeni olduğum için de konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin değilim. Konu başlıkta da belirttiğim gibi açık. Şişman ya da çok yağlı biri değilim ama yaklaşık 6 ay süren spor maceramdan sonra kilom değişmese de yağ oranım çok arttı. Bel çevremde bolca yağ var. Spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama keyfi olmayan sebeplerden dolayı gidemiyorum. Evde 15 kilograma kadar çıkabilen ağırlıklarım var. Amacım yağ yakmak. Buna uygun bir programa ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Yag yakma olayi antremanla degil mutfakta oluyor dostum. Antreman yapma amacimiz yag yakarken kas kutlemizi koruyabilmek.
Evde programini kendin hazirla kardes cok basit, ne ekipmanin varsa yaziyosun dumbell ile sirt hareketi gogus hareketi ordan seciyosun 4-5 hareket 1 gunluk antremanin icin yapmaya basliyorsun.

Yag yakma olayi antremanla degil mutfakta oluyor dostum. Antreman yapma amacimiz yag yakarken kas kutlemizi koruyabilmek.
Evde programini kendin hazirla kardes cok basit, ne ekipmanin varsa yaziyosun dumbell ile sirt hareketi gogus hareketi ordan seciyosun 4-5 hareket 1 gunluk antremanin icin yapmaya basliyorsun.
Yotubeda böyle bir yağ yakma antrenmanı buldum. Her hareket 2 set 30 tekrardan oluşuyor. Onlar aralara kardiyo da koymuş ama bende alet olmadığı için çıkardım. Sence başlangıç için ağır olur mu? Aynı zamanda arkadaşımdan aldığım bir diyette var. Sence eklemem çıkarmam gereken bir şeyler var mı?
Dumbbell Lunge
Dumbbell Squat
Dumbbell Benchpress
Dumbbell Flyes
Dumbbell Triceps Press
Dumbbell Kickback
Dumbbell Rear Deltoid Row
IMG-20171224-WA0008.jpg

Back
Yukarı