Ege88
Üye
Merhabalar! Bir konu üzerine size danışmaya karar verdim sevgili forum üyeleri.Boyum 183 kilom ise 73.Yağ oranım %18-20 civarı olduğunu düşünüyorum.Light skinny fat sayılabilirim.Yani en azından üst vücudum çok yağlı olmamakla beraber bel ve baldırlarda yağlanma söz konusu.Benim amacım şu evde geçirdiğimiz günlerde çok az bile olsa vücudumu birazcık toparlayabilmek.Çok zamanım olmadığı için kuvvet antenmanlarına yönelmeyi planlıyordum fakat aklıma takıldığı için sizlere sormaya karar verdim.Sizce bu durumda en hızlı şekilde biraz daha kuvvetli ve fit olmak için ne yapmam gerekir? 1-2 ayın özellikle evde antrenman için çok kısıtlı bir süre olduğunun farkındayım fakat kararlıyım.Yağ oranımı biraz düşürüp biraz da kas kütlemi arttırmak benim için yeterli olacaktır.Program önerilerinizle beraber sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim.İyi forumlar.
Özet:Evde biraz şekle girmek için önce yağ oranımı mı düşürmeliyim yoksa biraz kalori açığı bırakaraktan ve protein ağırlıklı beslenerek kas mı çalışmalıyım?
Özet:Evde biraz şekle girmek için önce yağ oranımı mı düşürmeliyim yoksa biraz kalori açığı bırakaraktan ve protein ağırlıklı beslenerek kas mı çalışmalıyım?