mrkaya
Üye
Öncelikle üslubuna dikkat et. Ikı tane plastik dumbbel mi ? ahaha cocukmusun sen ? ben bende iki tane plastı dumbbel mı var dedim ? ya da ıkı tane plastik dumbbel la mı vücut yapılır dedim? sen alkol mu kullanıyorsun? once bir konusmana dikkat et , sonra sporu öğren bilgilen sonra bilgi tartışması yap. Ve bu bilgi tartışması olsun insanları rrencide edecek laflara giriceksen sen muhattap olunamayacak ınsanlar arasına girersin. Asıl mesele iş bilmektir , sen işi bilirsin salonda yaparsın bir başkası işi bilir techizatlarla evde yapar bunun farkı yoktur. Ne cok ıınsan gördüm salonda o kadar ugrasıor tık yok , ne cok gordum evde ugrasıor tık yok anlatabildim mi ? sorun bilgili olmakta egzersizlerin nasıl yapıldıgını bılmekte spor bilgisinde yatar güzzel kardeşim tm ? o kadar ahkam kesiyorsun koy bir kaç tane fotonu bizde diyelim aaa cok güzel vücut yapmıssın salonda , sende kalkıp bu vücut evde olmaz dersen o vücudu da cope atarsın beyninideİnsan düşünebilen bir hayvandır,sen insan değilsin çünkü düşünemiyorsun.Sen mucize değil israfsın çünkü hiçbir şey bildiğin yok,internetten baktığın programlarla evde 2 tane plastik dumbbella çalışan adamın tekisin daha hareketleri bilmiyorsun o makinelerle birsürü varyasyonlar oluşturarak farklı hareketler yapmak mümkün.Seni hiç spor salonuna almamışlar sanırım bilmiyorsun bence evden çık sen bi oksijen al sonra spor salonuna git ordakileri izle