Tevfik Erzon
Üye
Benim demirci en son bu işle bitti gibi, adamın suratı asılıyor beni görünce. @requ. 28liği 25e çevirttim.etrafımızda bir demirci değilde, işi yapacak bir demirci desek daha iyi. Çünkü her demirci uğraşmıyor bunlarla![]()
Benim demirci en son bu işle bitti gibi, adamın suratı asılıyor beni görünce. @requ. 28liği 25e çevirttim.etrafımızda bir demirci değilde, işi yapacak bir demirci desek daha iyi. Çünkü her demirci uğraşmıyor bunlarla![]()
hayırlı olsun abi, dediğim gibi bana da lazım böyle bir şey de yapacak bir şey yok artık bu arada S Bar bile var ama Z Bar yok heralde sen de yada ben göremedimBenim demirci en son bu işle bitti gibi, adamın suratı asılıyor beni görünce. @requ. 28liği 25e çevirttim.
Eki Görüntüle 32521
Doğru yok, super curl bar'ın açısı daha fazla ya o yüzden severim, z bar normal bar ile super curl arası bişey, çok lezzetsiz geliyor banahayırlı olsun abi, dediğim gibi bana da lazım böyle bir şey de yapacak bir şey yok artık bu arada S Bar bile var ama Z Bar yok heralde sen de yada ben göremedim![]()
barbell curl de çok farkediyor, özellikle bilekteki ağrıyı minimize ediyor z barDoğru yok, super curl bar'ın açısı daha fazla ya o yüzden severim, z bar normal bar ile super curl arası bişey, çok lezzetsiz geliyor bana
Barbell curl atmıyorum ondandır, fat gripzli dumbell curl atarım, bu arada z barın açısıyla supercurlün açısı benziyor gibi, iletide lazım olursa alırız, çok bulunuyor ez bar buralarda.[DOUBLEPOST=1409591374][/DOUBLEPOST]Benim önceliğim/zevkim bulunmayan şeyleri bulup onlarla çalışmak, geçen sene dumbell askısı bulmuştum, 30 liraya almadım şimdi pişmanım misal.barbell curl de çok farkediyor, özellikle bilekteki ağrıyı minimize ediyor z bar![]()
Neler yapıyosun abi sen maşallah
Soldaki karabina bazen dönüyor, elde iki dumbell varken dambılın bi tarafını takıp onu çevirtmek mesele oluyor, onu sabit tutacak bir sistem düşünüyorum şimdiNeler yapıyosun abi sen maşallah![]()
Ben de hala squat rackı napacagımı dusunuyorum, amcam gene salladı beniSoldaki karabina bazen dönüyor, elde iki dumbell varken dambılın bi tarafını takıp onu çevirtmek mesele oluyor, onu sabit tutacak bir sistem düşünüyorum şimdi![]()
İşte bütün sıkıntı o, misal kaynak yerlerini bile ben olsam boydan boya ördürürdüm, ama ustalar bunalıyor bunları yaparken, atölye açacağım yakında böyle giderseGüzel bir örnek, ama iş biraz kapsamlı, üstten monte edilebilir L düzeneği ile bu sistemi uygulayabilirim belki, anlaşılan yeni masraf çıkartacaksınız banabu arada ustaya bu işi yaptırana kadar çok zorlandım, işimi gücümü aksatıp her aşamasında başında durdum, usta neredeyse kovacaktı beni
![]()
[DOUBLEPOST=1409669549][/DOUBLEPOST]Bizim gibi ayrıntı üzerinde duran cm hesabı yapan ıvır zıvır isteyen adamlarla uğraşmaktansa daha kaba, basit ve para kazanacakları işlere yöneliyorlar, şaka maka Türkiye' de böyle üretim yapacak, özel ölçülere göre kişiye özel üretim yapacak biri olsa şansı olur, şahsen bunu yaptırırken böyle bir atölye olsaydı 1.5 katını ödeyip orada yaptırmayı tercih ederdim.İşte bütün sıkıntı o, misal kaynak yerlerini bile ben olsam boydan boya ördürürdüm, ama ustalar bunalıyor bunları yaparken, atölye açacağım yakında böyle giderse
Peki rack tek parça mı yapıldı?benim rackın olayı o demirciler. Adam 120 cm en vermiş kapıdan sığar diyor. Hey allahım
evet. 2 ay bekletti hemşehri olunca, hatta dükkanı kapatıp yaptı 2 saatte bitti. Tek parça yapsın sorun değil de ben sığmaz dedikçe sığar diyor yaPeki rack tek parça mı yapıldı?