Merhabalar oncelikle.Internetten 75kg halter seti siparis ettim.120cm uzun bar ve 2 tane dumbell gelicek agirlik takip cikarmali.Spor yaparken yag oranim 11 12 falandi guzel vucudum vardi simdi ise gobegi saldim yere dussem geri sekerim gobekten o derece yani.Nasil bir program izlemeliyim sizce ? Aklimda Bir gun agirlik bir gun ise evde begendigim bir YouTube kanalindan yag yakma calismalari yapmak var.Asil konu bu gelen 120 cm uzun bar Ile evde deadlift bench row squat gibi hareketler yapilabilir mi? Bench sehbam falan yok aslinda uzun Boyle bench sehbasina benzer gibi bise bulsam dumbbell press yapilabilir.Birde floor press var.Floor presste, bench veya dumbell press gibi gogsumu aktive edemeyecegimi dusunuyorum.Sizin fikrinizide almak istedim.Herhangi bir onerdiginiz program veya herhangi birsey varsa paylasmanizdan mutluluk duyarim.
Not: sinav calismamdan dolayi gym'e gitme durumum suanlik yok Eger istedigim gibi gecerse sinav ilk isim spor salonuna gitmek olacaktir
Not: sinav calismamdan dolayi gym'e gitme durumum suanlik yok Eger istedigim gibi gecerse sinav ilk isim spor salonuna gitmek olacaktir