Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tek seferde 20 nizami barfiks cekebiliyorum fakat 4set 12 ser rane seklinde barfiks cekiyorum. Sinavi da kendimi daha da zorlamak adina 5 barfiks 10 sinav 5 barfiks 10sinav seklinde molasiz sekilde 4 kere yapiyorum. Bu arada spor altyapim var ama duzenli olarak 3ay diyebilirizBende calisthenics yapıyorum.Barfiks ve şınav sayın kaç ?
Ne kadardır yapıyorsun ?
Bende 13 nizami barfiks ve 25 nizami şınav yapabiliyorum.Barfiks sayısını nasıl arttırabilirim ?Tek seferde 20 nizami barfiks cekebiliyorum fakat 4set 12 ser rane seklinde barfiks cekiyorum. Sinavi da kendimi daha da zorlamak adina 5 barfiks 10 sinav 5 barfiks 10sinav seklinde molasiz sekilde 4 kere yapiyorum. Bu arada spor altyapim var ama duzenli olarak 3ay diyebiliriz
Bu sekilde devam edersen sayinin yukselecegine inaniyorum fakat setler halinde calisirsan daha iyi olabilir.Bende 13 nizami barfiks ve 25 nizami şınav yapabiliyorum.Barfiks sayısını nasıl arttırabilirim ?