• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde calisthenics calisiyorum lutfen yorum yapin

Yasim 17 boyum 170cm kilom 60kg
Barfiks sinav mekik ve barfiks barinda yapilabilen karin egzersizleriniy yapiyorum daha fazla gelisebilmek icin onerilerinizi ve mevcut durumum hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum
IMG-20170129-WA0006.jpg
IMG-20170129-WA0006.jpg 20170201_175931-01.jpeg 20170201_175959-01.jpeg
IMG-20170129-WA0006.jpg
20170201_175931-01.jpeg
20170201_175959-01.jpeg

Bende calisthenics yapıyorum.Barfiks ve şınav sayın kaç ?
Ne kadardır yapıyorsun ?

Bende calisthenics yapıyorum.Barfiks ve şınav sayın kaç ?
Ne kadardır yapıyorsun ?
Tek seferde 20 nizami barfiks cekebiliyorum fakat 4set 12 ser rane seklinde barfiks cekiyorum. Sinavi da kendimi daha da zorlamak adina 5 barfiks 10 sinav 5 barfiks 10sinav seklinde molasiz sekilde 4 kere yapiyorum. Bu arada spor altyapim var ama duzenli olarak 3ay diyebiliriz

Tek seferde 20 nizami barfiks cekebiliyorum fakat 4set 12 ser rane seklinde barfiks cekiyorum. Sinavi da kendimi daha da zorlamak adina 5 barfiks 10 sinav 5 barfiks 10sinav seklinde molasiz sekilde 4 kere yapiyorum. Bu arada spor altyapim var ama duzenli olarak 3ay diyebiliriz
Bende 13 nizami barfiks ve 25 nizami şınav yapabiliyorum.Barfiks sayısını nasıl arttırabilirim ?

Bak kendini daha zorlamak istiyorsan yogun calisthenics programlari var madbarzzinkkleri deneyebilirsin veya bodybuilding parametrelerinde olan programlar var onlari deneyebilirsin. Muscle up , hand stand push up , L sit , fron lever , planche gibi hareketleri ogrenmek icin calismalar yapmani oneririm. Bu tarz hareketleri ogrenmek baya bir pratik isteyecektir ama emek vermen lazim tabi onun disinda uyguladigin antrenman programi duzenli olmali sende duzenli olarak uygulamalisin , beslenmene dikkat etmelisin biraz hacim alman guzel olucaktir 200 kalorilik 300 kalorilik aciklar olusturman iyi olur. Temiz kutle koyarak karin kaslarini kaybetmeden daha guclu bir yapiya ulasabilirsin calisthenicsle. Allah yardimcin olsun basarilar.

Back
Yukarı