Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten yağlı cilde sahip birisi bu yazdıklarınızı okuyarak yağlı bi maske yapmaya kalkarsa cildinin halini düşünemiyorum doğal maskeler tabiki güzel ama etkilerinin abartıldgını düşünüyorum
inanmıyacaksınız fakat ben yüzüme hiç sabun sürmem duş alırken bile heryerime sürerim fakat yüzüme değil sonuçta kurutucu bir etkiye sahip.
zeytin yağını yüzüme sürdükten 15 dakka sonra kuruyor ve emiliyor sabah kalktığımda yüzümü su ile ıslatıyorum ( uyanmak maksadı ile )
yağlı cilde sahipler için düşünmemek olmaz sonuçta saç ve sakalı beslemk için kullanıyorum. tercih size ait. benim saç sorunum olmadı. umarım kimsenin olmaz benim yeğenlerde var 18 yaşlarındalar. zor bir durum olsa gerek jölenin etkisi ise tartışılır zarar verdiğini söylüyorlar fakat nasıl? aklımda canlandıramıyorum. bilen varsa söyleyebilirmi.