Evde dumbell ile çalışma programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında basit bir sehpa oradaki. işinizi taburede görürü yalnız çok genş olmamasına dikkat ediniz

Taburenin sırt koyulabileceği alan bakımından oldukça ufak olması bir zarara sebep olur mu? Ya da başka bir deyişle sırtın hangi kısmı taburenin üzerine gelmelidir?

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Benim sormak istediğim evde çalışırken sizin resimlerde üzerinde uzanıp çalıştığınız aletten olmaması. Bu aletin yerine geçebilecek ellerimizi sağa sola sarkıtıp çalışabileceğimiz evde yapabileceğimiz birşey var mı?

3 tabureyı dızıp ustune yumusak olması ıcın battanıye vb bırsey atarsanız bench yapmıs olursunuz kolayca..

Gerçekten çok yararlı bir program, tabii besinlerle takviyelenirse. Denedim ordan biliyorum :) Şimdi ki programım bu.

Flexor Hocam çok araştırdım ama bulamadım aklımada oldukça takılan bi konu.. Dambıll ı kavrarken baş parmağımızın konumunun bi önemi var mıdır..? Barı diğer 4 parmakla beraber mi kavramalı yoksa diğer parmakların tam tersi istikametinde mi.. sizin programınızdaki resimlerde 4 parmakla.. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim..

"Bilek" başlığında önkolu çalıştıran 1-2 hareket var ama önkol için ayrı başlık bulamadım maalesef.

Sanırım hala anlamadıgınız sey onkol ıle bılegın aynı sey olması..Yanı forumda onkol hareketlerı degılde bılek hareketlerı olarak gecer ve o baslıktakınden fazla hareket yoktur..

..

Ben 17 yaşında 1,78 boyunda 62 kilosu olan bir gencim . sorma istediğim soru verdiğiniz calışma programı süper bu programı günde kaç seyans ver her hareketi kaç defa yapmak gerekir 5 kiloluk dumbellarla bilgilerime arz ederim ................

by GrAnDeL ......

slmlar hocam son 10 sayfayı okudum gögüs hareketlerini yerde yapmamak gerekir demiş birisi bu dogru mu benim üzerinde yapabileceğim bi sehpa yok.

bir de hocam el yayı mı ne varmış bileği mi kuvvetlendirir mi ondan alsam , kuvvetli bilek ve yumruklara sahip olmak istiyorum..

son bi soru daha ben düzenli olarak verdiğin programı uyguluyorum ama en çok istediğim kol kası sanırım biceps deniliyo onu iyi bi hacime getirmek bunun için hergün kol calıssam yararı olr mu

Back
Yukarı