Evde dumbell ile çalışma programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resim yok sanırım . Öbür konuda vardı zaten .

Ben yapmaya çalışıyorum , normalde o bölgelerin yanması lazım ama benim elim bileğim ağrıdığı için bırakmak zorunda kalıyorum . Böyle mi olmalı ? 50-60 taneden sonra bırakıyorum , fazla da gelişmiyor herhalde . Yanana kadar mı yapılmalı ?

hocam ben üniversite okuorm onun için bu programı uygulucam salon falan yok. eger bu evdeki programla birlikte kür yapsam verim alırmıyım bide ( deca,testestron,clenbuterol ) bunların fiyatlarını açık olarak sölermsniz

hocam bu evdeki programla birlikte kür yapsam verim alırmıyım bide ( deca,testestron,clenbuterol ) bunların fiyatlarını açık olarak sölermsniz

Tam adamına sormuşsun, istediğin cevap için çok beklersin :lol:
İstediğin cevabı beklerken istemediğin cevaplar alabilirsin :p

Forumu takip etmediğinden olacak, soruya -- yanıt verebileceği halde -- yanıt verecek en son insanlardan birine yöneltmişsin.

hocam ben üniversite okuorm onun için bu programı uygulucam salon falan yok. eger bu evdeki programla

Bu program evde yapılmak üzere hazırlanmış dikkatinden kaçmış nasıl olduysa ???

Salona ihtiyacın yok bu programı uygulamak için, işte iki dambıl, sandalye vb. basit ekipmana ihtiyacın var.

Ben dün bazı hareketleri birkaç tur , tur başına 5-6 dakika yapmaya çalıştım barı sıkmadan . Bazı hareketler hiç etki etmiyor ne kadar yaparsam da , çoğunlukla bileklerim ağrıyor .

Ordaki zorlayan hareketleri yaptım işte . Bugün de pazularımda ağrı var . Normal midir ? Dün çalışırken ağrıdı , aradan sonra ağrımasına rağmen devam ettim . Etki etmesi için böyle mi olmalı ?

Göğüs-kol ve omuz-kolun yanında sırt da çalışmak istiyorum ama bacak çalışmayı düşünmüyorum. Bunun için nasıl bir program önerebilirsiniz bana. Şimdiden teşekkürler.

ya arkdaslar bu forumda neden benim soruma cevap alamadım yani olumlu olumsuz bi cevap bekliodm hocadan ama hiç oralı bile olmadı nedeni ni sorabilrmiyim acaba insallah bu soruma cevap alabilrim

Son düzenleyen: Moderatör:
shawnray flood yapma harbi gereksizlik oluyor. Bu forumda kimse cevap vermek üzerine bir mesai anlayışıyla bulunmuyor, insanların işi gücü var. Musait oldukları bir zamanda verirler. Maalesef sorulan her soruya dakka bir gol 1 diye cevap verilemiyor.

Kaldı ki cevap verilesi bir sorunda yok resmen spora yeni başlayacak biri oalrak kürle başlamayı önermişsin ki ben olsam boşuna uğraşma git intihar et derim. Yazıktır günahtır, ölmezsen sürünürsün. Spora direk dopingle başlanmaz. Evde VG'ye başla bi de küre gir iyi valla ne güzel istanbul.

Yaş kaç kaç senedir VG yapıyorsun diye sormuyorum bile.
Kimse de bu durumda senin kürüne yorum yapıp üsütne de kür fiyatı vermez. Verecek adamda bu başlık altında vermez belki bu başlığa bakmaz bile çünkü dikkat edersen bu evde dambılla çalışma programının başlığı.

Forum kurallarını okudun mu?
Okudunsa bu başlıkta bu soru ne alaka?
vs vs.

hocam ben üniversite okuorm onun için bu programı uygulucam salon falan yok. eger bu evdeki programla birlikte kür yapsam verim alırmıyım bide ( deca,testestron,clenbuterol ) bunların fiyatlarını açık olarak sölermsniz

Forum kurallarını okuyunuz, burada ilaç adı vermek; fiyat istemek hele hele değerli forum yöneticimizden bunu istemek yakışık almıyor, biz site olarak ilaçlara karşıyız bu tip mesajlar bir daha atarsanız banlanırsınız...

ya yapmayın nasıl karşısınız ilaça bu sitenin yarısından çoğu ilaç kullanıo görüorz vucutları ilaçsız öle vucut yapmak imkansız arkdaslar nese bi daha öle mesajlar atmam kusura bakmayın...

Ilac derken streoidlerden bahsediyorsan, bunlarin bilincsiz kullanimina karsiyiz. Kullanicak insan ne yaptigini biliyorsa, bu kendi sagligini ilgilendiren bir karadir. Zaten bizim forumumuzdaki streoid basliklari, sadece streoidler zararli, aman sakin almayin konulu mesajlar icermiyor. Daha cok bilinclendirmeye yonelik (ki bilincli bir insanin pro degilse streoidleri kullanmayacagini dusunuyorum) calismalarimiz var. Kursuz vucud istiyorsan, ac bir pumpforveri oku, ac bir Ayaz'i oku. Bak bakalim ne yiyorlar, ne iciyorlar, ne kadar calisiyorlar. Hala kursuz olmayacagini dusunuyorsan, o zaman tekrar konusuruz.

tmm o zaman bişi isticem benim boyum:1.75 kilom:69 üye resmimde görüldüü gibi atletik bi yapım var bana uygun program hazırlama şansınız varmı acaba salonda çalısıcam bulucam bi salon çalısıcam artık hastalık olmaya basladı bende bu spor umarım cevap alırım :D:D

ya yapmayın nasıl karşısınız ilaça bu sitenin yarısından çoğu ilaç kullanıo görüorz vucutları ilaçsız öle vucut yapmak imkansız arkdaslar nese bi daha öle mesajlar atmam kusura bakmayın...

bu mesaj da herkes ilac kullandigini idda edediyorsun,sonra da program istiyorsun.madem bu kadar iyi biliyorsun ve herkesin ilacli oldugunu tespit etmissin,artik programini da kendin yazarsin.

vücut tipini bilmeden, eksiklerini görmeden, kaç yıl yaptıgını bilmeden, nasıl beslendigini bilmeden nasıl antrenman programı yazılabilir sana?...eger antrenman programı istiyorsan, üye fotolarına resimleirni koy, yaptıgın en basit bir programda olsa vardır, beraberinde onu da yaz, rutin beslenmeni de yaz...ondan sonra yorumlar gelsin ve hataların düzeltilsin...

Dikkat ederseniz steroitler hakında yazmamaya özen gösteriyorum çünkü yazdıkça caydırıcı yanı riskli bile olsa cezbedici bir hal alıyor. benim deyimimde steroit bir rüyadır. ve mutlaka o ruyada uyanıcaksınız . ha biz buna neden karşıyız çünkü çocukların ulaşabileceği yerde (eczane) :)

Bu olay tamamen bir matematik hesaplamalara girer. vucutta tabiri caiz ise sayısız dengeler vardır ve beyin sistemi hangi dilimde hangi salgıyı salıcağını ve hangisini azaltıcağını eksik birşey olduğunda ne yapacağını bilir. steroiti kullandığınız an bu konu hakında bilgili iseniz vucuttan neyin eksildiğini yada vucudun neye fazla ihtiyaç olduğunu bilicek düzeyde olmalısınız basit bir örnek ile b eksilmesini ve d eksikliğini gidermek.

vucuda steroit girdiği an artık otomatik salgılama dönemi son bulur eğer manuel olarak duruma mudahale etmezseniz buna gelişim diyemez bunna işkence deriz.

Haa bu arada bazı kişiler kasti olarak koruyucu (manuel mudahale vitamin,mineral kalsiyum,potasyum ,magnezyum vs vs) kullanmamaktadır çünkü koruyucu ne kadar girerse steroidal eti o kadar düşücektir. bunu yapmaya devam edin diyorum :(

SOn olarak evde dumbel ile çalışma proğramlarında steroitle ilgili tüm yazılar ben yada yönetici arkadaşlarım tarafından silinecektir.

çok saolun hocam çok iyi bi şekilde açıkladınz,bende kür yaptım ama bana ilaçları satan hocam hiç bişi demedi bunlar hakkında heralde para kazanmanın bilincindeydi nese bundan sonra ilaç yok kendi gücümle yapıcam bu sporu:):) bu arada hocam salonunuz lüleburgazdamı eger ordaysa benim ünide tekirdağ cıktı bi gün gelsem bana bi program yazarmısınız şimdiden teşekkürler

merhaba oncellıkle bole bir site sunduğunuz için teşekkür ederim.Benim bir sorum olacaktı yaklasık 2 yıldan beri nalet bir oyunla profesyenel olarak ilgilendigim icin kılo almam kacınılmaz oldu ve 2 yıldan beri hic bir sekılde spor yapamadım ancak bu yaz 2 aylık sürec icersinde vucudumun inanılmaz hamlığını attım anca kılo alımı fazla oldugu icin zayıflamam gerektigini hissettim (boyum 1.93 kilo 110) bu sabah giderek 2 tane 5 kiloluk dumbell aldım ve forumda belittiginiz üzere calısmalara basladım ancak bu calısmaları sabırlı bi sekilde uygularsam kılo vermemde yardımcı olurmu yoksa kaslar geliseciği içindaha cok kilolu gozukurmuyum ? bel kısmımda ise bir yağlanma ve gobek var bu calısmalar onların erimesinde yardımcı olurmu ?

Back
Yukarı